Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Runners Schneiders F.C
Defeituosa Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 20.7
excellent Schieten poor
solid Passen weak
very good Verdedigen weak


4e minuut.
Lindomar met een sublieme pass. Pérez Martín probeert naar een medespeler te passen. Cardenal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardenal geeft een lange en hoge pass. Vandereycken springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Campino passt de bal in één keer door. Welikow rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow onderschept slim de pass. Welikow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 1:0

7e minuut.
Welikow is nu in balbezit. Welikow probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 2:0

9e minuut.
Avelar heeft problemen om de bal te vangen. Campino onderschept slim de pass. Campino probeert naar een medespeler te passen. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 3:0

9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rosendo niet meer kan verder spelen. Bala komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Campino probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cardenal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cardenal probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken schiet op doel. Bala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Suassuna heeft problemen om de bal te vangen. Welikow is nu in balbezit. Welikow speelt de bal door. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken schiet op doel. Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Daar is Koszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szécsi met een sublieme pass. Koszek speelt de bal door. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 4:0

22e minuut.
Toti rent richting de bal. Toti passt de bal met de wreef. Polenta rent richting de bal. Welikow rent richting de bal. Welikow haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Polenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino verovert de bal door een tackle van achteren. Campino probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 5:0

33e minuut.
Welikow onderschept slim de pass. Welikow probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Runners 21%, Schneiders F.C 79%.
Rio Runners - Schneiders F.C 6:0

48e minuut.
Vandereycken passt de bal in één keer door. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Welikow de bal. Welikow schiet op doel. Bala verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Campino onderschept slim de pass. Campino probeert naar een medespeler te passen. Welikow rent richting de bal. Welikow draait met de bal, schiet en ... Bala probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek geeft een hoge lob. Cordeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Welikow rent richting de bal. Welikow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Koszek rent richting de bal. Koszek geeft een hoge lob. Ortiz probeert de bal met de borst te controleren. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino passt de bal zonder na te denken. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Welikow de bal onder controle te krijgen. Paal!

57e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koszek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Campino de bal. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 7:0

59e minuut.
Revnic probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Goulart is nu in balbezit. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Goulart onderschept slim de pass. Goulart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cardenal met de inworp. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 8:0

68e minuut.
Cardenal met een sublieme pass. Welikow is nu in balbezit. Campino probeert naar een medespeler te passen. Vandereycken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bala met een harde bal richting middenveld. Cardenal met een sublieme pass. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Suassuna kopt de bal weg. Cardenal is nu in balbezit. Cardenal probeert naar een medespeler te passen. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow draait met de bal, schiet en ... Bala bokst de bal weg.

80e minuut.
Campino probeert naar een medespeler te passen. Welikow rent richting de bal. Welikow speelt de bal door. Vandereycken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereycken schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Campino rent richting de bal. Campino passt de bal in één keer door. Suassuna rent richting de bal. Welikow onderschept slim de pass. Welikow draait met de bal, schiet en ... Bala bokst de bal weg. Welikow rent richting de bal. Welikow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bala met een harde bal richting middenveld. Pérez Martín kopt de bal weg. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Koszek speelt de bal door. Cordeiro rent richting de bal. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek geeft een lange en hoge pass. Welikow krijgt zijn hoofd ertegen. Bala probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Schneiders F.C 9:0

88e minuut.
Moraes bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow verovert de bal door een tackle van achteren. Welikow passt de bal zonder na te denken. Vandereycken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereycken draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Runners 26%, Schneiders F.C 74%.
Rio Runners - Schneiders F.C 9:0