Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberaba Sport Club Irmãos Estradeiros-RJ.
Colorado 4312 Tactiek Irmandade
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 41.5
uitstekend Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


6e minuut.
do Carmo rent richting de bal. do Carmo geeft een lange en hoge pass. Madrid probeert de bal met de borst te controleren. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura haalt uit met een fantastische trap. Batakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Daar is Tobing, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tobing passt de bal met de wreef. Schou speelt de bal door. Turulja is nu in balbezit. Turulja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kozarić controleert de bal met de borst. Çekil geeft een lange en hoge pass. Daar is Madrid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fisher kopt de bal weg. Klungelig pakt Profiş de bal. Baquedano begaat een overtreding. Baquedano krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Turulja met een snelle inworp. Profiş met een sublieme pass. Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón geeft een hoge lob. Turulja maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fisher met een sublieme pass. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. do Carmo onderschept slim de pass. do Carmo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Fisher is nu in balbezit. Çekil bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekil geeft de bal voor. Soru kopt de bal weg. Batakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. do Carmo is nu in balbezit. do Carmo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:0

44e minuut.
Inworp. Tobing met een snelle inworp. Fisher rent richting de bal. Schou onderschept slim de pass. Schou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 47%, Irmãos Estradeiros-RJ. 53%.
Uberaba Sport Club - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:0

60e minuut.
Pajariño verovert de bal door een tackle van achteren. Fisher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barón. Barón krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Profiş rent richting de bal. Inworp. Profiş met een snelle inworp. Turulja rent richting de bal. Turulja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Turulja rent richting de bal. Zamolo rent richting de bal. Zamolo geeft de bal voor. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. Turulja draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Turulja is nu in balbezit. Zamolo begaat een overtreding. Turulja is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Profiş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zamolo probeert de bal aan de voet te houden. Turulja rent richting de bal. Turulja draait met de bal, schiet en ... Tianno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Cieciura geeft de bal voor. Barón heeft problemen om de bal te vangen. Çekil rent richting de bal. Çekil haalt uit met een fantastische trap. Batakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 50%, Irmãos Estradeiros-RJ. 50%.
Uberaba Sport Club - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:0