Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.21
  • Stadion: 12232 Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2383
12232 leitee
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 18.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Furtado passt de bal in één keer door. Neto rent richting de bal. Furtado rent richting de bal. Furtado draait met de bal, schiet en ... Pardal probeert de bal aan de voet te houden. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Pereba raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mariola komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Cafezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Preguinho begaat een overtreding. Cafezinho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cafezinho zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pardal kopt de bal weg. Meireles rent richting de bal. Meireles schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pocotó is nu in balbezit. Romano speelt de bal door. Pantera bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Neto schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Preguinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mariola rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vega. Mariola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ventura zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Barcelos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romano. Romano krijgt een gele kaart. Barcelos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barcelos komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Preguinho geeft een lange en hoge pass. Romano kopt de bal weg. Klungelig pakt Preguinho de bal. Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12232 42%, leitee 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
12232 - leitee 0:0

46e minuut.
Romano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lombardi rent richting de bal. Thiesen verovert de bal door een tackle van achteren. Thiesen haalt uit met een fantastische trap. Pezzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
12232 - leitee 1:0

59e minuut.
Romano passt de bal zonder na te denken. Cafezinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafezinho speelt de bal door. Furtado rent richting de bal. Furtado passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Preguinho is nu in balbezit. Preguinho geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Romano de bal onder controle te krijgen. Romano geeft een hoge lob. Furtado springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 12232 47%, leitee 53%.
12232 - leitee 1:0