Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:01
  • Competitiewedstrijd: Série D.21
  • Stadion: Laion FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2939
Laion FC Peraltas J.
Normal Tactiek Peraltas
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 33.4
poor Schieten adequate
poor Passen average
hopeless Verdedigen adequate


19e minuut.
Borba rent richting de bal. Borba passt de bal in één keer door. Pilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilka draait met de bal, schiet en ... Lenza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Laion FC - Peraltas J. 0:1

21e minuut.
Guglielmetti onderschept slim de pass. Guglielmetti passt de bal zonder na te denken. Borba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilka onderschept slim de pass. Pilka schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Felix zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Borja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglielmetti probeert naar een medespeler te passen. Pilka is nu in balbezit. Pilka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maškovec met een sublieme pass. Guglielmetti is nu in balbezit. Guglielmetti met een sublieme pass. Pilka is nu in balbezit. Pilka schiet op doel. Lenza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Laion FC - Peraltas J. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laion FC 70%, Peraltas J. 30%.
Laion FC - Peraltas J. 0:2

50e minuut.
Simplício geeft een hoge lob. Inworp. Maškovec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Guglielmetti is nu in balbezit. Guglielmetti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Maškovec kopt de bal weg. Daar is Felix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guglielmetti met een sublieme pass. Pilka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laion FC - Peraltas J. 0:3

60e minuut.
Lasończyk onderschept slim de pass. Lasończyk probeert naar een medespeler te passen. Simplício is nu in balbezit. Pilka verovert de bal door een tackle van achteren. Pilka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Laion FC - Peraltas J. 0:4

65e minuut.
Petrucci geeft de bal voor. Simplício kopt de bal weg. Paz is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Petrucci geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pilka rent richting de bal. Pilka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Laion FC - Peraltas J. 0:5

67e minuut.
Felix onderschept slim de pass. Felix geeft een hoge lob. Lasończyk geeft de bal voor. Pilka rent richting de bal. Pilka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Borja rent richting de bal. Maškovec verovert de bal door een tackle van achteren. Maškovec passt de bal zonder na te denken. Pilka is nu in balbezit. Pilka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Maškovec verovert de bal door een tackle van achteren. Maškovec passt de bal in één keer door. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci passt de bal zonder na te denken. Guglielmetti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Laion FC 76%, Peraltas J. 24%.
Laion FC - Peraltas J. 0:5