Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Águia Dourada FC leitee
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tupãzinho verovert de bal door een tackle van achteren. Tupãzinho probeert naar een medespeler te passen. Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte rent richting de bal. Boa Morte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Braz speelt de bal door. Furtado is nu in balbezit. Baiano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Furtado raakt geblesseerd tijdens het duel. Vega komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Fubá met een sublieme pass. Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Meireles zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Meireles moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Meireles schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

18e minuut.
Sorriso verovert de bal door een tackle van achteren. Ross rent richting de bal. Ross speelt de bal door. Boa Morte heeft problemen om de bal te vangen. Boa Morte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klungelig pakt Tupãzinho de bal. Tupãzinho passt de bal zonder na te denken. Rosário speelt de bal door. Daar is Boa Morte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boa Morte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tupãzinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Baiano is nu in balbezit. Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Neto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águia Dourada FC 54%, leitee 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águia Dourada FC - leitee 0:0

61e minuut.
Braz passt de bal met de wreef. Ross rent richting de bal. Ross draait met de bal, schiet en ... Uchoa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Águia Dourada FC - leitee 1:0

66e minuut.
Sorriso is nu in balbezit. Neto onderschept slim de pass. Neto passt de bal met de wreef. Furtado rent richting de bal. Furtado haalt uit met een fantastische trap. Santos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Águia Dourada FC - leitee 1:1

73e minuut.
Ross schiet op doel. Pezzi met een sublieme pass. Neto kopt de bal weg. Boa Morte bereikt de bal nog maar net als eerste. Boa Morte schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Águia Dourada FC 43%, leitee 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Águia Dourada FC - leitee 1:1