Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Runners Irmãos Estradeiros-RJ.
Defeituosa Tactiek Irmandade
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 41.2
solide Schieten solide
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


22e minuut.
Kustosz geeft een hoge lob. Schou rent richting de bal. Revnic onderschept slim de pass. Turulja onderschept slim de pass. Turulja draait met de bal, schiet en ... Rajalen bokst de bal weg.

31e minuut.
Welikow verovert de bal door een tackle van achteren. Welikow passt de bal met de wreef. Quadros is nu in balbezit. Vandereycken onderschept slim de pass. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fał kopt de bal weg. Campino is nu in balbezit. Campino passt de bal met de wreef. Welikow is nu in balbezit. Welikow schiet op doel. Batakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:0

35e minuut.
Cardenal met een snelle inworp. Revnic rent richting de bal. Revnic passt de bal zonder na te denken. Campino rent richting de bal. Campino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Runners 48%, Irmãos Estradeiros-RJ. 52%.
Rio Runners - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:0

53e minuut.
Szamszon geeft een lange en hoge pass. Profiş kopt de bal weg. Daar is Schou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turulja is nu in balbezit. Turulja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rio Runners - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:1

69e minuut.
Turulja passt de bal zonder na te denken. Szamszon bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou onderschept slim de pass. Schou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:2

73e minuut.
Schou passt de bal met de wreef. Turulja bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Turulja zal de hoekschop nemen. Tobing springt en kopt de bal. Rajalen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Campino passt de bal met de wreef. Welikow rent richting de bal. Welikow passt de bal zonder na te denken. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Campino probeert naar een medespeler te passen. Cardenal is nu in balbezit. Cardenal geeft de bal voor. Vandereycken springt en kopt de bal. Batakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Runners 48%, Irmãos Estradeiros-RJ. 52%.
Rio Runners - Irmãos Estradeiros-RJ. 1:2