Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.21
  • Stadion: leitee Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2302
leitee Folha Seca F.C
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Furtado verovert de bal door een tackle van achteren. Furtado passt de bal zonder na te denken. Vega rent richting de bal. Bertoldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bertoldo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pezzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Ceará zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vicente geeft een hoge lob. Vega probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Colméia rent richting de bal. Colméia draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Rojão passt de bal zonder na te denken. Cafezinho is nu in balbezit. Cafezinho probeert naar een medespeler te passen. Furtado bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
leitee - Folha Seca F.C 1:0

14e minuut.
Rojão probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vicente de bal. Vicente speelt de bal door. Bertoldo rent richting de bal. Bertoldo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rojão passt de bal met de wreef. Dodô speelt de bal door. Uchoa rent richting de bal. Vicente verovert de bal door een tackle van achteren. Vicente draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceará bereikt de bal nog maar net als eerste. Cafezinho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cafezinho krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Romano geeft de bal voor. Davila bereikt de bal nog maar net als eerste. Furtado rent richting de bal. Furtado schiet op doel. Imperador werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitee 50%, Folha Seca F.C 50%.
leitee - Folha Seca F.C 1:0

76e minuut.
Lombardi met een sublieme pass. Klungelig pakt Dodô de bal. Dodô geeft een hoge lob. Pocotó probeert de bal aan de voet te houden. Colméia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pezzi met een harde bal richting middenveld. Colméia kopt de bal weg. Klungelig pakt Uchoa de bal. Vicente rent richting de bal. Vicente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
leitee - Folha Seca F.C 1:1

89e minuut.
Rojão is nu in balbezit. Colméia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Neto zijn tegenspeler op de grond. Neto krijgt een gele kaart. Colméia is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rojão zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: leitee 71%, Folha Seca F.C 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
leitee - Folha Seca F.C 1:1