Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prismesidefer Rio Runners
Moto Clube Tactiek Defeituosa
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 48.5
good Schieten very good
adequate Passen good
good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Perkov geeft een hoge lob. Rajalen speelt de bal door. Włocki kopt de bal weg. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz haalt uit met een fantastische trap. Paal!

5e minuut.
Vangelovski heeft problemen om de bal te vangen. Revnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Vangelovski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vangelovski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

6e minuut.
Quadros verovert de bal door een tackle van achteren. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vandereycken de bal. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Welikow heeft problemen om de bal te vangen. Welikow met een sublieme pass. Pérez Martín rent richting de bal. Pérez Martín geeft een hoge lob. Vandereycken springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Panaszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino verovert de bal door een tackle van achteren. Campino passt de bal zonder na te denken. Daar is Vandereycken, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rossignoli geeft een hoge lob. Welikow rent richting de bal. Vandereycken rent richting de bal. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prismesidefer - Rio Runners 0:1

17e minuut.
Firmino geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Martín met de inworp. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Yugang geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vandereycken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Firmino onderschept slim de pass. Firmino geeft een hoge lob. Qutuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Qutuz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tunbridge is nu in balbezit. Tunbridge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szamszon verovert de bal door een tackle van achteren. Szamszon geeft de bal voor. Vandereycken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereycken draait met de bal, schiet en ... Zafirović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prismesidefer - Rio Runners 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prismesidefer 58%, Rio Runners 42%.
Prismesidefer - Rio Runners 0:2

50e minuut.
Szamszon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Włocki met de inworp. Tunbridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Tunbridge geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Yugang is nu in balbezit. Koszek verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek passt de bal met de wreef. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken schiet op doel. Zafirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szécsi met de inworp. Campino probeert naar een medespeler te passen. Welikow rent richting de bal. Welikow haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek speelt de bal door. Welikow is nu in balbezit. Vandereycken rent richting de bal. Vandereycken draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Perkov geeft de bal voor. Klungelig pakt Qutuz de bal. Szamszon is nu in balbezit. Qutuz onderschept slim de pass. Qutuz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Perkov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Martín rent richting de bal. Panaszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Panaszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Qutuz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Pérez Martín, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pessegueiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pérez Martín raakt geblesseerd tijdens het duel. Campino zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Welikow springt en kopt de bal. Zafirović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Panaszkiewicz rent richting de bal. Panaszkiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Qutuz de bal. Qutuz schiet op doel. Rajalen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prismesidefer - Rio Runners 1:2

90e minuut.
Koszek kopt de bal weg. Vandereycken is nu in balbezit. Vandereycken geeft een lange en hoge pass. Campino is nu in balbezit. Campino schiet op doel. Zafirović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prismesidefer 54%, Rio Runners 46%.
Prismesidefer - Rio Runners 1:2