Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Irmãos Estradeiros-RJ. leitee
Irmandade Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
31% Spel op eigen helft 69%
26 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten poor
average Passen poor
good Verdedigen poor


1e minuut.
Turulja rent richting de bal. Pocotó rent richting de bal. Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Turulja draait met de bal, schiet en ... Lombardi probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Tobing passt de bal in één keer door. Schou rent richting de bal. Schou passt de bal in één keer door. Turulja rent richting de bal. Turulja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Meireles heeft problemen om de bal te vangen. Profiş onderschept slim de pass. Profiş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Schou de bal. Schou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Schou onderschept slim de pass. Schou passt de bal zonder na te denken. Tobing rent richting de bal. Tobing schiet op doel. Pezzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 1:0

20e minuut.
Turulja is nu in balbezit. Turulja geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romano de bal. Turulja onderschept slim de pass. Turulja haalt uit met een fantastische trap. Pezzi bokst de bal weg.

22e minuut.
Tobing heeft problemen om de bal te vangen. Uchoa verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tobing zal de hoekschop nemen. Turulja springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Tobing geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Schou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega is nu in balbezit. Schou onderschept slim de pass. Schou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 2:0

31e minuut.
Madrid rent richting de bal. Madrid geeft een lange en hoge pass. Canavaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing onderschept slim de pass. Tobing draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kozarić kopt de bal weg. Cafezinho geeft een hoge lob. Madrid kopt de bal weg. Romano is nu in balbezit. Romano geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vega bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou onderschept slim de pass. Tobing is nu in balbezit. Tobing draait met de bal, schiet en ... Pezzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 3:0

43e minuut.
Profiş rent richting de bal. Neto rent richting de bal. Madrid speelt de bal door. Klungelig pakt Schou de bal. Schou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 38%, leitee 62%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 3:0

50e minuut.
Pezzi speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macavei met de inworp. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Daar is Uchoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uchoa geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Romano de bal onder controle te krijgen. Schou is nu in balbezit. Schou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Macavei passt de bal in één keer door. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobing passt de bal in één keer door. Schou is nu in balbezit. Schou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Uchoa geeft de bal voor. Madrid kopt de bal weg. Tobing rent richting de bal. Tobing schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Uchoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Schou onderschept slim de pass. Schou probeert naar een medespeler te passen. Tobing is nu in balbezit. Tobing schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Tobing geeft een lange en hoge pass. Turulja geeft een lange en hoge pass. Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ... Pezzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 4:0

68e minuut.
Macavei onderschept slim de pass. Macavei geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lombardi de bal. Schou is nu in balbezit. Schou haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Turulja passt de bal zonder na te denken. Schou is nu in balbezit. Schou passt de bal zonder na te denken. Tobing rent richting de bal. Tobing draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 5:0

77e minuut.
Pocotó is nu in balbezit. Turulja verovert de bal door een tackle van achteren. Turulja passt de bal in één keer door. Schou rent richting de bal. Schou draait met de bal, schiet en ... Pezzi bokst de bal weg.

83e minuut.
Pocotó geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Profiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turulja rent richting de bal. Turulja geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Schou is nu in balbezit. Schou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 6:0

86e minuut.
Profiş passt de bal zonder na te denken. Tobing bereikt de bal nog maar net als eerste. Canavaro begaat een overtreding. Canavaro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Irmãos Estradeiros-RJ. 25%, leitee 75%.
Irmãos Estradeiros-RJ. - leitee 6:0