Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uberaba Sport Club 12232
Colorado 4312 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
23% Spel op eigen helft 77%
32 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 16.5
excellent Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Zamolo passt de bal met de wreef. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano passt de bal met de wreef. Cieciura rent richting de bal. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 1:0

3e minuut.
Cieciura onderschept slim de pass. Baquedano speelt de bal door. Çekil speelt de bal door. Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Zamolo probeert de bal met de borst te controleren. Salazar is nu in balbezit. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Zamolo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 2:0

8e minuut.
Baquedano rent richting de bal. Mariola begaat een overtreding. Baquedano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baquedano met een snel genomen vrije trap. Cieciura maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Zamolo rent richting de bal. Salazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo onderschept slim de pass. Zamolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 3:0

13e minuut.
Soru passt de bal met de wreef. Cieciura rent richting de bal. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura onderschept slim de pass. Cieciura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Salazar rent richting de bal. Cieciura verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciura schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pardal de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Franco bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco passt de bal met de wreef. Soru rent richting de bal. Soru schiet op doel. Ruivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 4:0

21e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Salazar is nu in balbezit. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Zamolo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekil is nu in balbezit. Çekil passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zamolo de bal. Zamolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Baquedano kopt de bal weg. Zamolo rent richting de bal. Pardal is nu in balbezit. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Zamolo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Franco rent richting de bal. Franco passt de bal in één keer door. Zamolo met een sublieme pass. Çekil rent richting de bal. Çekil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Mariola rent richting de bal. Baquedano onderschept slim de pass. Baquedano geeft de bal voor. Zamolo is nu in balbezit. Zamolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 5:0

32e minuut.
Pinotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Çekil bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo speelt de bal door. Cieciura rent richting de bal. Cieciura draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Soru geeft een lange en hoge pass. Cieciura heeft problemen om de bal te vangen. Pardal legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cieciura is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zamolo zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 6:0

39e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Mariola is nu in balbezit. Baquedano onderschept slim de pass. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Baquedano probeert naar een medespeler te passen. Zamolo heeft problemen om de bal te vangen. Çekil rent richting de bal. Zamolo is nu in balbezit. Zamolo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Barcelos rent richting de bal. Çekil verovert de bal door een tackle van achteren. Çekil passt de bal in één keer door. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Ruivo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 7:0

44e minuut.
Daar is Thiesen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thiesen. Thiesen krijgt een gele kaart. Cieciura raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 18%, 12232 82%.
Uberaba Sport Club - 12232 7:0

47e minuut.
Zamolo kan de bal niet met de borst controleren. Salazar is nu in balbezit. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 8:0

50e minuut.
Çekil geeft een lange en hoge pass. Zamolo kopt de bal weg. Cieciura rent richting de bal. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 9:0

52e minuut.
Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco met een sublieme pass. Cieciura rent richting de bal. Cieciura draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 10:0

56e minuut.
Baquedano passt de bal met de wreef. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura passt de bal in één keer door. Soru rent richting de bal. Soru schiet op doel. Ruivo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 11:0

63e minuut.
Zamolo is nu in balbezit. Zamolo passt de bal zonder na te denken. Ruivo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Cieciura rent richting de bal. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 12:0

67e minuut.
Thiesen is nu in balbezit. Franco verovert de bal door een tackle van achteren. Franco geeft een lange en hoge pass. Zamolo is nu in balbezit. Zamolo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soru rent richting de bal. Soru geeft de bal voor. Ruivo bokst de bal weg.

73e minuut.
Zamolo rent richting de bal. Ventura bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo verovert de bal door een tackle van achteren. Zamolo schiet op doel. Ruivo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uberaba Sport Club - 12232 13:0

77e minuut.
Zamolo passt de bal zonder na te denken. Soru rent richting de bal. Soru passt de bal zonder na te denken. Baquedano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano schiet op doel. Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Salazar rent richting de bal. Zamolo onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Baquedano geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Zamolo de bal. Zamolo probeert naar een medespeler te passen. Cieciura bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciura haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Baquedano passt de bal zonder na te denken. Zamolo heeft problemen om de bal te vangen. Cieciura is nu in balbezit. Cieciura draait met de bal, schiet en ... Ruivo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zamolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamolo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uberaba Sport Club 28%, 12232 72%.
Uberaba Sport Club - 12232 13:0