Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rio Runners Peraltas J.
Defeituosa Tactiek Peraltas
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.8 gemiddelde waardering 30.9
good Schieten adequate
solid Passen average
very good Verdedigen adequate


13e minuut.
Maškovec bereikt de bal nog maar net als eerste. Maškovec passt de bal zonder na te denken. Szamszon is nu in balbezit. Pilka verovert de bal door een tackle van achteren. Pilka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Revnic speelt de bal door. Pérez Martín kan de bal niet met de borst controleren. Petrucci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petrucci krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Szamszon geeft een hoge lob. Pilka probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Campino geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Torp kopt de bal weg. Klungelig pakt Szécsi de bal. Maškovec begaat een overtreding. Maškovec krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Runners 48%, Peraltas J. 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rio Runners - Peraltas J. 0:0

47e minuut.
Koszek met een sublieme pass. Campino rent richting de bal. Campino passt de bal met de wreef. Pérez Martín rent richting de bal. Pérez Martín haalt uit met een fantastische trap. Kielich verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Spârlea speelt de bal door. Campino geeft de bal voor. Klungelig pakt Tupczyński de bal. Vandereycken bereikt de bal nog maar net als eerste. Vandereycken haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Peraltas J. 1:0

62e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kielich niet meer kan verder spelen. Cardozo komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Torp onderschept slim de pass. Torp geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koszek met de inworp. Campino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Campino rent richting de bal. Campino passt de bal zonder na te denken. Pérez Martín probeert naar een medespeler te passen. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Campino geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Runners - Peraltas J. 2:0

67e minuut.
Koszek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cardenal komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Seferoğlu rent richting de bal. Pérez Martín verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez Martín speelt de bal door. Welikow is nu in balbezit. Welikow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Borges geeft de bal voor. Szamszon kopt de bal weg. Torp heeft problemen om de bal te vangen. Cardenal rent richting de bal. Cardenal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Welikow maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Runners 41%, Peraltas J. 59%.
Rio Runners - Peraltas J. 2:0