Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.22
  • Stadion: KARAYÂO
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 4022
k.e.c Torrense F.C
442 Tactiek 4-5-1 adap
43% Balbezit 57%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 27
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.3 gemiddelde waardering 42.9
matig Schieten solide
matig Passen matig
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Kuksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolim tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kuksa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuksa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Salamida rent richting de bal. Salamida schiet op doel. Ciobotaru probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Salamida verovert de bal door een tackle van achteren. Salamida haalt uit met een fantastische trap. Pias probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Torrense F.C 0:1

6e minuut.
Ronaldo Jr. geeft de bal voor. Daar is Trindade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pias is nu in balbezit. Pias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Torrense F.C 0:2

8e minuut.
Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Salamida rent richting de bal. Lemos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Salamida raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Salamida kan niet meer verder spelen. Rigon komt het veld opgelopen. Oswald wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Torrense F.C 0:3

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Lemos de bal onder controle te krijgen. Olăroiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Olăroiu passt de bal met de wreef. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Oswald verovert de bal door een tackle van achteren. Oswald geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Pias de bal onder controle te krijgen. Pias draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Torrense F.C 0:4

32e minuut.
Daar is Rolim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oswald bereikt de bal nog maar net als eerste. Oswald passt de bal in één keer door. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Davila met een sublieme pass. Klungelig pakt Trindade de bal. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ... Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Torrense F.C 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k.e.c 77%, Torrense F.C 23%.
k.e.c - Torrense F.C 0:5

47e minuut.
N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo geeft een hoge lob. Daar is Rigon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
N`Kufo speelt de bal door. Lemos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rigon onderschept slim de pass. Rigon geeft een lange en hoge pass. Ciobotaru werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Olăroiu kopt de bal weg. Pias rent richting de bal. Met opzet legt Davila zijn tegenspeler op de grond. Davila krijgt een gele kaart. Pias raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Olăroiu neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Ciobotaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Olăroiu kopt de bal weg. Nery bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamás verovert de bal door een tackle van achteren. Kamás geeft een lange en hoge pass. Pias krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hašler komt het veld opgelopen. Trajano komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajano geeft de bal voor. Klungelig pakt Rigon de bal. Pias is nu in balbezit. Pias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Kuksa is nu in balbezit. Rolim verovert de bal door een tackle van achteren. Rolim geeft een lange en hoge pass. Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piedade komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Trindade verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. N`Kufo neemt de hoekschop. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Lemos rent richting de bal. Ronaldo Jr. rent richting de bal. Piedade schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Piedade krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Doeltrap. Marrentinho komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Davila rent richting de bal. Davila passt de bal in één keer door. Hašler heeft problemen om de bal te vangen. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
k.e.c - Torrense F.C 0:6

89e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Trajano verovert de bal door een tackle van achteren. Trajano met een sublieme pass. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: k.e.c 71%, Torrense F.C 29%.
k.e.c - Torrense F.C 0:6