Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brazil´ s team Time do povo
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.8
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Rojão passt de bal zonder na te denken. Nadal heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Lopes zijn tegenspeler op de grond. Lopes krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patilha zal de hoekschop nemen. Pangaré rent richting de bal. Potro rent richting de bal. Fubá rent richting de bal. Fubá draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Nadal met de inworp. Klungelig pakt Pangaré de bal. Pangaré passt de bal met de wreef. Marques rent richting de bal. Marques geeft een lange en hoge pass. Zagalo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazil´ s team 55%, Time do povo 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brazil´ s team - Time do povo 0:0

47e minuut.
Sabino geeft de bal voor. Potro controleert de bal met de borst. Finazzi rent richting de bal. Potro rent richting de bal. Potro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil´ s team - Time do povo 0:1

55e minuut.
Polanco geeft een lange en hoge pass. Sotero kopt de bal weg. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patilha is nu in balbezit. Patilha haalt uit met een fantastische trap. Zagalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Rojão rent richting de bal. Amaral onderschept slim de pass. Amaral speelt de bal door. Lopes rent richting de bal. Lopes draait met de bal, schiet en ... Villa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Polanco kopt de bal weg. Pangaré rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Colméia. Colméia krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Colméia rent richting de bal. Fubá bereikt de bal nog maar net als eerste. Colméia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Colméia krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Fubá raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Fubá kan niet meer verder spelen. Arouca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazil´ s team 56%, Time do povo 44%.
Brazil´ s team - Time do povo 0:1