Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Torrense F.C Fugitivos FC
4-5-1 adap Tactiek lautaro
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
42.9 gemiddelde waardering 47.6
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen goed


1e minuut.
Helvei zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Oswald probeert naar een medespeler te passen. Hašler speelt de bal door. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias schiet op doel. Ćorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Ronaldo Jr. verovert de bal door een tackle van achteren. Hajba onderschept slim de pass. Hajba probeert naar een medespeler te passen. Prażyński is nu in balbezit. Prażyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kamás passt de bal zonder na te denken. Hašler rent richting de bal. Hašler met een sublieme pass. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bombel met de inworp. Hajba heeft problemen om de bal te vangen. Hajba geeft een lange en hoge pass. Văn Lương is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Zajac geeft de bal voor. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei passt de bal in één keer door. Hajba rent richting de bal. Hajba draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Oswald probeert naar een medespeler te passen. Olăroiu is nu in balbezit. Olăroiu met een sublieme pass. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zajac geeft een lange en hoge pass. Kuksa kopt de bal weg. Hašler probeert naar een medespeler te passen. N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo draait met de bal, schiet en ... Ćorović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo schiet op doel. Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pacaembu raakt geblesseerd tijdens het duel. Zálešňák zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prażyński heeft problemen om de bal te vangen. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương schiet op doel. Kurczab verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Torrense F.C - Fugitivos FC 0:1

40e minuut.
N`Kufo is nu in balbezit. Pias rent richting de bal. N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. Pias draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 47%, Fugitivos FC 53%.
Torrense F.C - Fugitivos FC 0:1

50e minuut.
Kamás probeert naar een medespeler te passen. Oswald rent richting de bal. Oswald probeert naar een medespeler te passen. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo schiet op doel. Ćorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Kuksa verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei rent richting de bal. Helvei met een sublieme pass. Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaembu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Olăroiu kopt de bal weg. N`Kufo rent richting de bal. Pias bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo is nu in balbezit. N`Kufo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Zajac verovert de bal door een tackle van achteren. Zajac geeft de bal voor. Helvei kopt de bal weg. Prażyński rent richting de bal. Prażyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
N`Kufo bereikt de bal nog maar net als eerste. N`Kufo passt de bal in één keer door. Pias rent richting de bal. Pias schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Torrense F.C - Fugitivos FC 1:1

83e minuut.
Văn Lương kopt de bal weg. Ronaldo Jr. heeft problemen om de bal te vangen. Ronaldo Jr. geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pacaembu de bal. Pacaembu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Torrense F.C 46%, Fugitivos FC 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Torrense F.C - Fugitivos FC 1:1