Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brazil´ s team Clube atlético Pernambucano
Normal Tactiek 352
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.4 gemiddelde waardering 24.5
poor Schieten adequate
weak Passen weak
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Niwiński passt de bal in één keer door. Potiguara rent richting de bal. Dykman verovert de bal door een tackle van achteren. Dykman schiet op doel. Zagalo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil´ s team - Clube atlético Pernambucano 0:1

10e minuut.
Picanha speelt de bal door. Lopes rent richting de bal. Rosenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopes onderschept slim de pass. Lopes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brazil´ s team - Clube atlético Pernambucano 1:1

22e minuut.
Dybula geeft de bal voor. Dykman kopt de bal weg. Sotero heeft problemen om de bal te vangen. Pessina onderschept slim de pass. Pessina schiet op doel. Zagalo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pessina is nu in balbezit. Pessina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil´ s team - Clube atlético Pernambucano 1:2

38e minuut.
Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman met een sublieme pass. Pessina is nu in balbezit. Peixoto rent richting de bal. Peixoto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dykman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil´ s team - Clube atlético Pernambucano 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazil´ s team 51%, Clube atlético Pernambucano 49%.
Brazil´ s team - Clube atlético Pernambucano 1:3

56e minuut.
Indyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Peixoto geeft de bal voor. Pessina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pessina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pessina met een sublieme pass. Dykman is nu in balbezit. Potiguara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dykman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Freire zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Pessina de bal. Dykman is nu in balbezit. Dykman schiet op doel. Zagalo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Brazil´ s team - Clube atlético Pernambucano 1:4

73e minuut.
Peixoto geeft een lange en hoge pass. Niwiński probeert de bal aan de voet te houden. Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman haalt uit met een fantastische trap. Zagalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Freire met een sublieme pass. Niwiński rent richting de bal. Niwiński passt de bal in één keer door. Pessina rent richting de bal. Pessina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brazil´ s team 54%, Clube atlético Pernambucano 46%.
Brazil´ s team - Clube atlético Pernambucano 1:4