Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Codiá AC Fugitivos FC
433_2024 Tactiek Oficial
35% Balbezit 65%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.3 gemiddelde waardering 46.5
average Schieten excellent
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Klimowicz geeft een hoge lob. Westad bereikt de bal nog maar net als eerste. Westad geeft de bal voor. Văn Lương kan de bal niet met de borst controleren. Văn Lương haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Westad speelt de bal door. Klungelig pakt Daškić de bal. Daškić speelt de bal door. Helvei rent richting de bal. Helvei haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Prażyński geeft de bal voor. Klimowicz probeert de bal aan de voet te houden. Văn Lương kopt de bal weg. Hajba rent richting de bal. Hajba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Bandurski rent richting de bal. Daškić onderschept slim de pass. Daškić met een sublieme pass. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Jones Jr. met de inworp. Misztela rent richting de bal. Misztela passt de bal met de wreef. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan haalt uit met een fantastische trap. Ćorović bokst de bal weg.

20e minuut.
Jones Jr. bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei verovert de bal door een tackle van achteren. Calle rent richting de bal. Calle geeft een lange en hoge pass. Văn Lương krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Codiá AC - Fugitivos FC 0:1

21e minuut.
Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei rent richting de bal. Helvei passt de bal in één keer door. Prażyński is nu in balbezit. Prażyński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Bombel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombel met een sublieme pass. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei geeft de bal voor. Văn Lương springt en kopt de bal. Zeman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Szczęśniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczęśniak geeft de bal voor. Westad heeft problemen om de bal te vangen. Westad geeft de bal voor. Zeman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Klimowicz geeft een lange en hoge pass. Zajac kopt de bal weg. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Prażyński heeft problemen om de bal te vangen. Prażyński draait met de bal, schiet en ... Zeman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Văn Lương haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hajba de bal onder controle te krijgen. Helvei rent richting de bal. Helvei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Codiá AC - Fugitivos FC 0:2

34e minuut.
Văn Lương kopt de bal weg. Bolaños heeft problemen om de bal te vangen. Helvei met een sublieme pass. Daar is Prażyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prażyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Calle verovert de bal door een tackle van achteren. Helvei speelt de bal door. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương schiet op doel. Zeman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Codiá AC - Fugitivos FC 0:3

45e minuut.
Helvei passt de bal zonder na te denken. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương passt de bal zonder na te denken. Prażyński is nu in balbezit. Prażyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codiá AC 66%, Fugitivos FC 34%.
Codiá AC - Fugitivos FC 0:3

65e minuut.
Daškić is nu in balbezit. Hajba geeft een lange en hoge pass. Văn Lương rent richting de bal. Văn Lương draait met de bal, schiet en ... Zeman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Codiá AC - Fugitivos FC 0:4

65e minuut.
Prażyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Militaru komt het veld opgelopen.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Calle zal de hoekschop nemen. Helvei kopt de bal weg. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Codiá AC - Fugitivos FC 0:5

73e minuut.
Calle is nu in balbezit. Calle probeert naar een medespeler te passen. Helvei rent richting de bal. Helvei probeert naar een medespeler te passen. Hajba met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Daškić is nu in balbezit. Klimowicz rent richting de bal. Daškić verovert de bal door een tackle van achteren. Văn Lương is nu in balbezit. Văn Lương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei passt de bal in één keer door. Văn Lương rent richting de bal. Văn Lương draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương draait met de bal, schiet en ... Zeman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Codiá AC - Fugitivos FC 0:6

89e minuut.
Daškić rent richting de bal. Hajba bereikt de bal nog maar net als eerste. Daškić passt de bal in één keer door. Helvei bereikt de bal nog maar net als eerste. Helvei haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương schiet op doel. Zeman bokst de bal weg.

89e minuut.
Inworp. Militaru met een snelle inworp. Văn Lương bereikt de bal nog maar net als eerste. Văn Lương geeft een hoge lob. Zeman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Codiá AC - Fugitivos FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Codiá AC 72%, Fugitivos FC 28%.
Codiá AC - Fugitivos FC 0:7