Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.22
  • Stadion: real ma Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2909
real ma k.e.c
Normal Tactiek 442
42% Balbezit 58%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 31.3
poor Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


4e minuut.
Gaúcho geeft een hoge lob. Inworp. Boiadeiro met een snelle inworp. Lemos heeft problemen om de bal te vangen. Lemos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - k.e.c 0:1

16e minuut.
Davila speelt de bal door. Bobola rent richting de bal. Bobola passt de bal zonder na te denken. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Trindade geeft de bal voor. Rolim rent richting de bal. Muniz met een sublieme pass. Lemos rent richting de bal. Lemos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Patrocínio bereikt de bal nog maar net als eerste. Nery onderschept slim de pass. Nery speelt de bal door. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Nery probeert de bal aan de voet te houden. Farias rent richting de bal. Nery maakt een afschuwelijke overtreding. Nery krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Valente is nu in balbezit. Valente geeft de bal voor. Galhardo kopt de bal weg. Lemos rent richting de bal. Lemos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Alvim trapt de bal weg van het doel. Farias kopt de bal weg. Rolim probeert naar een medespeler te passen. Leal is nu in balbezit. Leal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ma 68%, k.e.c 32%.
real ma - k.e.c 0:1

51e minuut.
Galhardo met een sublieme pass. Lemos is nu in balbezit. Lemos geeft een hoge lob. Daar is Leal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal schiet op doel. Alvim bokst de bal weg.

55e minuut.
Daar is Gaúcho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Leal passt de bal zonder na te denken. Rolim rent richting de bal. Rolim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - k.e.c 0:2

65e minuut.
Doeltrap. Piedade komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Salles probeert naar een medespeler te passen. Farias heeft problemen om de bal te vangen. Ponteiro is nu in balbezit. Farias is nu in balbezit. Farias haalt uit met een fantastische trap. Ciobotaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Rolim rent richting de bal. Rolim passt de bal met de wreef. Piedade rent richting de bal. Piedade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
real ma - k.e.c 0:3

72e minuut.
Marrentinho komt het veld opgelopen. Galego komt het veld opgelopen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barone komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Muniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muniz geeft een lange en hoge pass. Piedade probeert de bal aan de voet te houden. Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real ma 60%, k.e.c 40%.
real ma - k.e.c 0:3