Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-24 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.22
  • Stadion: Rio Novo Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 1878
Rio Novo Os Canas E.C
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Guerreiro onderschept slim de pass. Guerreiro speelt de bal door. Mossoró is nu in balbezit. Rosado rent richting de bal. Rosado draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Shogun met een sublieme pass. Mossoró bereikt de bal nog maar net als eerste. Melo rent richting de bal. Mossoró onderschept slim de pass. Mossoró haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Guerreiro de bal onder controle te krijgen. Piazza is nu in balbezit. Godeiro onderschept slim de pass. Godeiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Melo onderschept slim de pass. Melo geeft een hoge lob. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Rosado speelt de bal door. Mossoró is nu in balbezit. Mossoró passt de bal in één keer door. Ramalho rent richting de bal. Ramalho geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Amorim geeft de bal voor. Piazza heeft problemen om de bal te vangen. Godeiro is nu in balbezit. Godeiro schiet op doel. Ceará werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Novo - Os Canas E.C 1:0

42e minuut.
Ramalho onderschept slim de pass. Ramalho geeft een lange en hoge pass. Daar is Mossoró, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mossoró draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Melo de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Novo 46%, Os Canas E.C 54%.
Rio Novo - Os Canas E.C 1:0

52e minuut.
Pessegueiro verovert de bal door een tackle van achteren. Pessegueiro speelt de bal door. Melo is nu in balbezit. Rosado onderschept slim de pass. Rosado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Thiesen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esteves de bal. Esteves passt de bal zonder na te denken. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Godeiro schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Costa met een snelle inworp. Guerreiro rent richting de bal. Guerreiro probeert naar een medespeler te passen. Rosado rent richting de bal. Rosado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Esteves rent richting de bal. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerreiro maakt een afschuwelijke overtreding. Godeiro moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Godeiro kan niet meer verder spelen. Marin komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Samarone is nu in balbezit. Samarone speelt de bal door. Klungelig pakt Guerreiro de bal. Marin rent richting de bal. Marin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Novo 55%, Os Canas E.C 45%.
Rio Novo - Os Canas E.C 1:0