Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo de Cenoura Sindicato S. A.
4-2-1-3 Tactiek 10
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 49.4
matig Schieten solide
matig Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


7e minuut.
Ambrosio passt de bal in één keer door. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal in één keer door. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Téllez probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio met een sublieme pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 0:1

12e minuut.
Preud`Homme kopt de bal weg. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Egressy is nu in balbezit. Egressy draait met de bal, schiet en ... das Graças probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Peţeanu probeert naar een medespeler te passen. Zidane zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nikiel kopt de bal weg. Rogoziński met een sublieme pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot maakt een afschuwelijke overtreding. Ambrosio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Téllez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zidane krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 0:2

24e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal in één keer door. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... Ortuño probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ambrosio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zidane krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 0:3

31e minuut.
Bandeira geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ambrosio heeft problemen om de bal te vangen. Egressy is nu in balbezit. Egressy haalt uit met een fantastische trap. das Graças probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Egressy rent richting de bal. Rivera bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy onderschept slim de pass. Egressy schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo de Cenoura 76%, Sindicato S. A. 24%.
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 0:3

47e minuut.
Egressy passt de bal met de wreef. Zidane is nu in balbezit. Leclair begaat een overtreding. Leclair krijgt een gele kaart. Zidane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Rogoziński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 0:4

54e minuut.
Marut passt de bal in één keer door. Frygier speelt de bal door. Sfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora draait met de bal, schiet en ... Ferreira maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 1:4

57e minuut.
Preud`Homme verovert de bal door een tackle van achteren. Preud`Homme geeft een lange en hoge pass. Valdo rent richting de bal. Damas onderschept slim de pass. Damas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Téllez met een sublieme pass. Ortuño rent richting de bal. Ortuño geeft een hoge lob. Damas is nu in balbezit. Damas schiet op doel. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Téllez kan de bal niet met de borst controleren. Téllez speelt de bal door. Ortuño bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy onderschept slim de pass. Egressy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 1:5

82e minuut.
Zidane geeft een hoge lob. Cecot probeert de bal aan de voet te houden. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... das Graças maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 1:6

84e minuut.
Preud`Homme kopt de bal weg. Ortuño probeert de bal aan de voet te houden. Téllez probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Daar is Rivera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikiel rent richting de bal. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy draait met de bal, schiet en ... das Graças werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo de Cenoura 64%, Sindicato S. A. 36%.
Bolo de Cenoura - Sindicato S. A. 1:7