Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: Furya Team Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 2467
Furya Team Meiser E.C
541 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 43.8
goed Schieten goed
zwak Passen goed
matig Verdedigen goed


7e minuut.
Araúz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sobral komt het veld opgelopen.

12e minuut.
Gómez Araujo bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Krulj draait met de bal, schiet en ... Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Sobral verovert de bal door een tackle van achteren. Bayramoğlu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Natzuka. Natzuka krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Inworp. Skałuba met een snelle inworp. Vilhena speelt de bal door. Krulj rent richting de bal. Krulj haalt uit met een fantastische trap. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Vilhena passt de bal in één keer door. Couto is nu in balbezit. Paderewski onderschept slim de pass. Paderewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Meiser E.C 0:1

35e minuut.
Vilhena rent richting de bal. Vilhena passt de bal in één keer door. Skałuba bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala onderschept slim de pass. Szala draait met de bal, schiet en ... Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Birro met een sublieme pass. Couto bereikt de bal nog maar net als eerste. Couto geeft een hoge lob. Szala is nu in balbezit. Szala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Gómez Araujo passt de bal in één keer door. Oscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oscar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Oscar kan niet meer verder spelen. Reh komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 62%, Meiser E.C 38%.
Furya Team - Meiser E.C 0:1

50e minuut.
Siboiu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bayramoğlu de bal. Natzuka geeft een hoge lob. Szala is nu in balbezit. Szala schiet op doel. Cervero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Furya Team - Meiser E.C 1:1

59e minuut.
Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Siboiu probeert naar een medespeler te passen. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Meiser E.C 1:2

73e minuut.
Belodedić speelt de bal door. Banişevski kopt de bal weg. Couto heeft problemen om de bal te vangen. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski haalt uit met een fantastische trap. Belodedić bokst de bal weg.

75e minuut.
Paderewski rent richting de bal. Paderewski passt de bal zonder na te denken. Krulj rent richting de bal. Krulj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Meiser E.C 1:3

76e minuut.
Peralta komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Banişevski speelt de bal door. Siboiu rent richting de bal. Siboiu passt de bal zonder na te denken. Peralta is nu in balbezit. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Siboiu kopt de bal weg. Peralta controleert de bal met de borst. Ferrugem is nu in balbezit. Peralta verovert de bal door een tackle van achteren. Peralta schiet op doel. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Reh rent richting de bal. Krulj onderschept slim de pass. Krulj geeft een hoge lob. Peralta is nu in balbezit. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 52%, Meiser E.C 48%.
Furya Team - Meiser E.C 1:3