Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: Bentossauro
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1773
Bento FC Big Soccer FC
433 DO Tactiek 5-3-2 OFICIAL
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 31.6
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


14e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Rocha passt de bal in één keer door. Crişan speelt de bal door. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Crişan kopt de bal weg. Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta rent richting de bal. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento FC - Big Soccer FC 0:1

24e minuut.
Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar haalt uit met een fantastische trap. Siqueira probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta passt de bal met de wreef. Gašpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar haalt uit met een fantastische trap. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Rudovous bereikt de bal nog maar net als eerste. Rudovous passt de bal zonder na te denken. Crişan met een sublieme pass. Taffarel is nu in balbezit. Taffarel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 73%, Big Soccer FC 27%.
Bento FC - Big Soccer FC 0:1

59e minuut.
Arpini rent richting de bal. Ponciano met een sublieme pass. Rocha speelt de bal door. Gašpar rent richting de bal. Gašpar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Şipoş komt het veld opgelopen. Slavić komt het veld opgelopen. Messias komt het veld opgelopen. Robakiewicz komt het veld opgelopen. Jee-Kwoon komt het veld opgelopen. Şanlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Taffarel is nu in balbezit. Slavić rent richting de bal. Slavić passt de bal zonder na te denken. Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Siqueira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Slavić passt de bal zonder na te denken. Domingos is nu in balbezit. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar draait met de bal, schiet en ... Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento FC - Big Soccer FC 0:2

73e minuut.
Portela speelt de bal door. Tanque heeft problemen om de bal te vangen. Robakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Robakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Siqueira bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Daar is Portela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Messias rent richting de bal. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon geeft de bal voor. Robakiewicz rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Siqueira met een sublieme pass. Arpini kopt de bal weg. Jee-Kwoon bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Kwoon geeft de bal voor. Gašpar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Slavić met de inworp. Jee-Kwoon probeert naar een medespeler te passen. Şanlı probeert naar een medespeler te passen. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 65%, Big Soccer FC 35%.
Bento FC - Big Soccer FC 0:2