Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: PetFC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2688
PetFC gym fc
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Campos is nu in balbezit. Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque passt de bal in één keer door. Campos is nu in balbezit. Campos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Pimpão passt de bal met de wreef. Pocotó is nu in balbezit. Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocotó onderschept slim de pass. Pocotó draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Avelino trapt de bal weg van het doel. Albuquerque kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Garcia de bal onder controle te krijgen. Romano rent richting de bal. Romano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pocotó rent richting de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pocotó is nu in balbezit. Pocotó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - gym fc 0:1

13e minuut.
Rampellotto met een sublieme pass. Klungelig pakt Campos de bal. Campos met een sublieme pass. Aleluia rent richting de bal. Aleluia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Avelino speelt de bal door. Albuquerque geeft een hoge lob. Ross bereikt de bal nog maar net als eerste. Pocotó onderschept slim de pass. Pocotó schiet op doel. Avelino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Avelino niet meer kan verder spelen. Birro komt het veld opgelopen. Pimpão wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Aleluia bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleluia passt de bal in één keer door. Viana is nu in balbezit. Pocotó verovert de bal door een tackle van achteren. Pocotó haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Relvas geeft een lange en hoge pass. Arouca probeert de bal aan de voet te houden. Pimpão is nu in balbezit. Arouca onderschept slim de pass. Arouca draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pimpão is nu in balbezit. Campos onderschept slim de pass. Campos passt de bal zonder na te denken. Arouca rent richting de bal. Arouca schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. Pataxó trapt de bal weg. Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Dias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Arouca kopt de bal weg. Rêgo rent richting de bal. Fortes begaat een overtreding. Rêgo raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rêgo kan niet meer verder spelen. Mestrinho komt het veld opgelopen. Pimpão met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pocotó heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
PetFC - gym fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetFC 59%, gym fc 41%.
PetFC - gym fc 0:2

57e minuut.
Fortes geeft een hoge lob. Inworp. Mestrinho zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Aleluia is nu in balbezit. Aleluia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Viana bereikt de bal nog maar net als eerste. Viana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Souto de bal. Campos rent richting de bal. Campos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PetFC 53%, gym fc 47%.
PetFC - gym fc 0:2