Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Meiser E.C Sindicato S. A.
442 Tactiek 10
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 60
good Schieten excellent
good Passen excellent
solid Verdedigen very good


4e minuut.
Ragi rent richting de bal. Ragi met een sublieme pass. Uliniarz is nu in balbezit. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro schiet op doel. Cervero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Uliniarz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
David geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vilhena met een snelle inworp. Paderewski rent richting de bal. Colatusso is nu in balbezit. Paal!

8e minuut.
Corsini geeft de bal voor. Ragi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic geeft de bal voor. Uliniarz krijgt zijn hoofd ertegen. Cervero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
David onderschept slim de pass. David geeft een lange en hoge pass. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro geeft de bal voor. Petkovic springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Bayramoğlu met een sublieme pass. Paderewski heeft problemen om de bal te vangen. Camilo probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Camilo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ponteiro de bal. Ponteiro passt de bal met de wreef. Uliniarz rent richting de bal. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Petkovic met een sublieme pass. Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro speelt de bal door. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Uliniarz controleert de bal met de borst. Uliniarz probeert naar een medespeler te passen. Corsini is nu in balbezit. Ragi rent richting de bal. Ragi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Bayramoğlu passt de bal zonder na te denken. Krulj rent richting de bal. Petkovic schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Petkovic moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Petkovic schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meiser E.C 64%, Sindicato S. A. 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meiser E.C - Sindicato S. A. 0:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farruggia komt het veld opgelopen. Ferreira komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Ragi kopt de bal weg. Klungelig pakt Corsini de bal. Farruggia is nu in balbezit. Corsini onderschept slim de pass. Corsini geeft een hoge lob. Ferreira probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Siboiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi onderschept slim de pass. Ragi passt de bal zonder na te denken. Farruggia rent richting de bal. Farruggia draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Inworp. Frygier komt het veld opgelopen. Peralta komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Ponteiro met een snelle inworp. Camilo is nu in balbezit. Camilo speelt de bal door. Daar is Farruggia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farruggia haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Farruggia rent richting de bal. Camilo rent richting de bal. Camilo passt de bal zonder na te denken. Ragi rent richting de bal. Ragi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Meiser E.C 63%, Sindicato S. A. 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Meiser E.C - Sindicato S. A. 0:0