Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furya Team Bolo de Cenoura
541 Tactiek 4-2-1-3
50% Balbezit 50%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
34.8 gemiddelde waardering 42.3
adequate Schieten good
average Passen solid
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Godri verovert de bal door een tackle van achteren. Godri geeft de bal voor. Byczyński rent richting de bal. Sfora is nu in balbezit. Sfora schiet op doel. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ristoiu met een snelle inworp. Basler geeft de bal voor. Klungelig pakt Byczyński de bal. Byczyński schiet op doel. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vasiliu verovert de bal door een tackle van achteren. Adams onderschept slim de pass. Adams met een sublieme pass. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap. Rincon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 73%, Bolo de Cenoura 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furya Team - Bolo de Cenoura 0:0

47e minuut.
Adams geeft de bal voor. Inworp. Basler met een snelle inworp. Vasiliu rent richting de bal. Vasiliu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Reh geeft een hoge lob. Godri geeft de bal voor. Daar is Couto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sfora onderschept slim de pass. Sfora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Bolo de Cenoura 0:1

67e minuut.
Reh rent richting de bal. Cecot onderschept slim de pass. Cecot met een sublieme pass. Szala rent richting de bal. Szala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri geeft een lange en hoge pass. Ferrugem heeft problemen om de bal te vangen. Sfora is nu in balbezit. Sfora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Basler geeft een hoge lob. Couto speelt de bal door. Gómez Araujo heeft problemen om de bal te vangen. Sfora rent richting de bal. Sfora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Basler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ristoiu de bal. Ristoiu passt de bal zonder na te denken. Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Ristoiu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basler geeft de bal voor. Klungelig pakt Byczyński de bal. Byczyński draait met de bal, schiet en ... Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - Bolo de Cenoura 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 70%, Bolo de Cenoura 30%.
Furya Team - Bolo de Cenoura 0:2