Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: olapada Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2416
olapada Big Soccer FC
Normal Tactiek 5-3-2 OFICIAL
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 31.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


5e minuut.
Crişan verovert de bal door een tackle van achteren. Crişan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Araújo de bal. Richetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Crişan rent richting de bal. Crişan geeft de bal voor. Rolha kan de bal niet met de borst controleren. Şanlı is nu in balbezit. Şanlı geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bastos is nu in balbezit. Rocha verovert de bal door een tackle van achteren. Rocha speelt de bal door. Richetta rent richting de bal. Richetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Barbosa onderschept slim de pass. Rocha rent richting de bal. Rocha met een sublieme pass. Crişan geeft een hoge lob. Gašpar springt en kopt de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Saldanha is nu in balbezit. Rocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Saldanha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rocha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Crişan is nu in balbezit. Crişan passt de bal zonder na te denken. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Richetta onderschept slim de pass. Richetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olapada 63%, Big Soccer FC 37%.
olapada - Big Soccer FC 0:1

60e minuut.
Rocha geeft een hoge lob. Klungelig pakt Araújo de bal. Gašpar is nu in balbezit. Richetta rent richting de bal. Richetta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Şipoş komt het veld opgelopen. Slavić komt het veld opgelopen. Messias komt het veld opgelopen. Jee-Kwoon komt het veld opgelopen. Robakiewicz komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rosário zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menezes geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Jee-Kwoon is nu in balbezit. Jee-Kwoon passt de bal zonder na te denken. Robakiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Robakiewicz schiet op doel. Wink werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:2

79e minuut.
Slavić probeert naar een medespeler te passen. Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz passt de bal in één keer door. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Gašpar rent richting de bal. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Gašpar verovert de bal door een tackle van achteren. Robakiewicz is nu in balbezit. Robakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Saldanha geeft een lange en hoge pass. Gava heeft problemen om de bal te vangen. Zavřel geeft een hoge lob. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Şanlı kopt de bal weg. Gašpar is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Cavalieri ... Strafschop! Cavalieri krijgt een gele kaart. Gašpar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gašpar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Wink probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:3

87e minuut.
Şanlı speelt de bal door. Gašpar is nu in balbezit. Gašpar passt de bal met de wreef. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
olapada - Big Soccer FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: olapada 49%, Big Soccer FC 51%.
olapada - Big Soccer FC 0:4