Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: noite Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2766
noite gym fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 16.4
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Lisboa passt de bal in één keer door. Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo begaat een overtreding. Redondo krijgt een gele kaart. Souto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Albuquerque zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Pimpão kopt de bal weg. Lisboa is nu in balbezit. Pocotó onderschept slim de pass. Aleluia rent richting de bal. Aleluia draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
noite - gym fc 0:1

22e minuut.
Ximenes trapt de bal weg. Barone kopt de bal weg. Daar is Ferreti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morais is nu in balbezit. Morais draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
noite - gym fc 1:1

25e minuut.
Redondo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albuquerque. Redondo raakt geblesseerd tijdens het duel. Lisboa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Morais rent richting de bal. Morais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
noite - gym fc 2:1

27e minuut.
Pelé verovert de bal door een tackle van achteren. Pelé probeert naar een medespeler te passen. Ximenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Morais verovert de bal door een tackle van achteren. Morais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
noite - gym fc 3:1

33e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Klungelig pakt Lisboa de bal. Pocotó rent richting de bal. Aleluia rent richting de bal. Aleluia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Klungelig pakt Barone de bal. Albuquerque onderschept slim de pass. Albuquerque met een sublieme pass. Aleluia is nu in balbezit. Aleluia draait met de bal, schiet en ... Carmelo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
noite - gym fc 3:2

44e minuut.
Barone met de inworp. Francelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleluia maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aleluia naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noite 53%, gym fc 47%.
noite - gym fc 3:2

54e minuut.
Fontenelle speelt de bal door. Barone is nu in balbezit. Barone speelt de bal door. Morais rent richting de bal. Morais schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Barone de bal. Pimpão is nu in balbezit. Pimpão met een sublieme pass. Klungelig pakt Pocotó de bal. Pocotó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
noite - gym fc 3:3

64e minuut.
Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Morais is nu in balbezit. Met opzet legt Albuquerque zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Albuquerque moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Albuquerque schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Ximenes geeft de bal voor. Inworp. Redondo met een snelle inworp. Pelé bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelé geeft een lange en hoge pass. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Souto bereikt de bal nog maar net als eerste. Redondo verovert de bal door een tackle van achteren. Redondo passt de bal in één keer door. Pelé is nu in balbezit. Pelé haalt uit met een fantastische trap. Pataxó bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Romano kopt de bal weg. Lisboa rent richting de bal. Souto begaat een overtreding. Lisboa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Lisboa kan niet meer verder spelen. Cerezo komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: noite 46%, gym fc 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
noite - gym fc 3:3