Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolo de Cenoura Meiser E.C
4-2-1-3 Tactiek 442
41% Balbezit 59%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
43.3 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Vasiliu geeft de bal voor. Sfora kopt de bal weg. Corsini probeert de bal aan de voet te houden. Byczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Byczyński haalt uit met een fantastische trap. Cervero bokst de bal weg.

12e minuut.
Paderewski kopt de bal weg. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Vasiliu is nu in balbezit. Krulj verovert de bal door een tackle van achteren. Krulj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Basler probeert naar een medespeler te passen. Sfora rent richting de bal. Sfora schiet op doel. Corsini probeert de bal aan de voet te houden. Cervero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Krulj onderschept slim de pass. Krulj geeft een hoge lob. Daar is Siboiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paderewski is nu in balbezit. Paderewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Meiser E.C 0:1

38e minuut.
Ristoiu geeft de bal voor. Corsini geeft de bal voor. Basler probeert naar een medespeler te passen. Byczyński rent richting de bal. Byczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolo de Cenoura - Meiser E.C 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo de Cenoura 49%, Meiser E.C 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolo de Cenoura - Meiser E.C 1:1

58e minuut.
Daar is Paderewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siboiu met een sublieme pass. Krulj controleert de bal met de borst. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski schiet op doel. Rincon bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolo de Cenoura - Meiser E.C 1:2

68e minuut.
Pelizzaro passt de bal met de wreef. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vasiliu met een snelle inworp. Basler rent richting de bal. Basler geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Vasiliu is nu in balbezit. Siboiu verovert de bal door een tackle van achteren. Siboiu geeft een hoge lob. Paderewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Paderewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

70e minuut.
Klungelig pakt Rafalski de bal. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu probeert naar een medespeler te passen. Krulj is nu in balbezit. Krulj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Buitenspel voor Paderewski. Goede buitenspelval van de verdediging. Ortuño neemt vlug de vrije trap. Sfora rent richting de bal. Sfora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolo de Cenoura - Meiser E.C 2:2

74e minuut.
Cecot kopt de bal weg. Daar is Nikiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krulj bereikt de bal nog maar net als eerste. Krulj draait met de bal, schiet en ... Rincon probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Doeltrap. Peralta komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Nikiel geeft een hoge lob. Vilhena kopt de bal weg. Daar is Ortuño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peralta is nu in balbezit. Peralta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolo de Cenoura 51%, Meiser E.C 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolo de Cenoura - Meiser E.C 2:2