Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: Pelegão
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 13579
Sindicato S. A. Furya Team
10 Tactiek 541
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
33 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 32.4
zeer goed Schieten matig
uitstekend Passen matig
redelijk Verdedigen matig


2e minuut.
Oscar rent richting de bal. Téllez rent richting de bal. Téllez geeft een lange en hoge pass. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Ferrugem geeft de bal voor. Inworp. Petkovic met de inworp. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal in één keer door. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Petkovic kan de bal niet met de borst controleren. Petkovic passt de bal met de wreef. Bandeira met een sublieme pass. Egressy rent richting de bal. Egressy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bandeira passt de bal zonder na te denken. Egressy is nu in balbezit. Egressy passt de bal in één keer door. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Zidane draait met de bal, schiet en ... Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Ferrugem is nu in balbezit. Téllez verovert de bal door een tackle van achteren. Téllez passt de bal met de wreef. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Zidane rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Birro. Zidane is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rogoziński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Egressy springt en kopt de bal. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Inworp. Bandeira met een snelle inworp. Gómez Araujo rent richting de bal. Egressy verovert de bal door een tackle van achteren. Egressy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Petkovic speelt de bal door. Bandeira rent richting de bal. Bandeira speelt de bal door. Egressy rent richting de bal. Egressy schiet op doel. Belodedić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Adams probeert de bal met de borst te controleren. Zidane bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Petkovic geeft de bal voor. Egressy maakt een snoekduik en kopt de bal. Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Téllez met een snelle inworp. Bandeira is nu in balbezit. Bandeira geeft de bal voor. Zidane maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Couto passt de bal zonder na te denken. Bandeira rent richting de bal. Bandeira speelt de bal door. Egressy heeft problemen om de bal te vangen. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bandeira onderschept slim de pass. Bandeira met een sublieme pass. Klungelig pakt Egressy de bal. Téllez is nu in balbezit. Téllez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bandeira met de inworp. Egressy rent richting de bal. Gómez Araujo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Egressy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Téllez legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Egressy is nu in balbezit. Téllez is nu in balbezit. Téllez passt de bal zonder na te denken. Zidane is nu in balbezit. Zidane schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Egressy passt de bal in één keer door. Daar is Bandeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandeira speelt de bal door. Zidane rent richting de bal. Zidane haalt uit met een fantastische trap. Belodedić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 20%, Furya Team 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sindicato S. A. - Furya Team 0:0

47e minuut.
Klungelig pakt Egressy de bal. Egressy passt de bal in één keer door. Bandeira speelt de bal door. Zidane is nu in balbezit. Zidane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Petkovic is nu in balbezit. Petkovic passt de bal met de wreef. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap. Belodedić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Furya Team 1:0

54e minuut.
Zidane rent richting de bal. Zidane passt de bal in één keer door. Téllez geeft een lange en hoge pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Furya Team 2:0

58e minuut.
Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński met een sublieme pass. Egressy bereikt de bal nog maar net als eerste. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sindicato S. A. - Furya Team 3:0

62e minuut.
Rogoziński passt de bal met de wreef. Petkovic rent richting de bal. Petkovic passt de bal zonder na te denken. Zidane is nu in balbezit. Zidane draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Belodedić trapt de bal weg van het doel. Petkovic kopt de bal weg. Daar is Ferrugem, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy rent richting de bal. Egressy draait met de bal, schiet en ... Belodedić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ambrosio komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rogoziński probeert naar een medespeler te passen. Bandeira heeft problemen om de bal te vangen. Bandeira passt de bal in één keer door. Daar is Egressy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy draait met de bal, schiet en ... Belodedić bokst de bal weg.

74e minuut.
Ambrosio verovert de bal door een tackle van achteren. Bandeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandeira passt de bal zonder na te denken. Daar is Egressy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egressy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Zidane geeft een lange en hoge pass. Ferrugem probeert de bal met de borst te controleren. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic geeft een hoge lob. Egressy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Zidane is nu in balbezit. Zidane passt de bal met de wreef. Egressy is nu in balbezit. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sindicato S. A. 30%, Furya Team 70%.
Sindicato S. A. - Furya Team 3:0