Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: Bentossauro
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1868
Bento FC olapada
433 DO Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


21e minuut.
Pita geeft een hoge lob. Taffarel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolha tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rolha krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Taffarel kopt de bal weg. Ponciano probeert de bal met de borst te controleren. Portela is nu in balbezit. Portela schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cavalieri de bal onder controle te krijgen. Wink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Ponciano speelt de bal door. Tanque heeft problemen om de bal te vangen. Tanque passt de bal in één keer door. Portela rent richting de bal. Portela draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Taffarel passt de bal zonder na te denken. Rocha rent richting de bal. Rocha passt de bal in één keer door. Tanque bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanque draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 62%, olapada 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bento FC - olapada 0:0

64e minuut.
Domingos onderschept slim de pass. Domingos passt de bal in één keer door. Paraguai speelt de bal door. Portela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portela haalt uit met een fantastische trap. Wink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento FC - olapada 1:0

67e minuut.
Ponciano rent richting de bal. Ponciano passt de bal met de wreef. Cavalieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Taffarel onderschept slim de pass. Taffarel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Taffarel rent richting de bal. Taffarel draait met de bal, schiet en ... Wink maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento FC - olapada 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 50%, olapada 50%.
Bento FC - olapada 2:0