Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Soccer FC Sindicato S. A.
5-3-2 OFICIAL Tactiek 10
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 51.9
zwak Schieten uitstekend
matig Passen formidabel
matig Verdedigen solide


3e minuut.
Ragi passt de bal met de wreef. Camilo speelt de bal door. Uliniarz speelt de bal door. Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro haalt uit met een fantastische trap. Sasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Téllez passt de bal in één keer door. Camilo is nu in balbezit. Camilo passt de bal met de wreef. Ponteiro is nu in balbezit. Ponteiro haalt uit met een fantastische trap. Sasin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Camilo passt de bal met de wreef. Ponteiro heeft problemen om de bal te vangen. Ponteiro passt de bal zonder na te denken. Camilo rent richting de bal. Camilo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Big Soccer FC - Sindicato S. A. 0:1

14e minuut.
Camilo is nu in balbezit. Rocha onderschept slim de pass. Rocha met een sublieme pass. Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Camilo rent richting de bal. Camilo probeert naar een medespeler te passen. Ponteiro speelt de bal door. Camilo is nu in balbezit. Camilo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Klungelig pakt Ragi de bal. Petkovic is nu in balbezit. Petkovic passt de bal met de wreef. Ragi is nu in balbezit. Ragi draait met de bal, schiet en ... Sasin bokst de bal weg.

28e minuut.
Ponteiro met een snelle inworp. Uliniarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Uliniarz geeft de bal voor. Ragi krijgt zijn hoofd ertegen. Sasin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Soccer FC - Sindicato S. A. 0:2

40e minuut.
Arpini geeft een hoge lob. Buitenspel voor Gašpar. Goede buitenspelval van de verdediging. Kanu neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Uliniarz de bal. Uliniarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Soccer FC 81%, Sindicato S. A. 19%.
Big Soccer FC - Sindicato S. A. 0:2

52e minuut.
Camilo speelt de bal door. Uliniarz is nu in balbezit. Ragi probeert naar een medespeler te passen. Uliniarz is nu in balbezit. Uliniarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Soccer FC - Sindicato S. A. 0:3

55e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farruggia komt het veld opgelopen. Rogoziński komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Ragi geeft een hoge lob. Ponteiro rent richting de bal. Ponteiro passt de bal met de wreef. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rocha kan de bal niet met de borst controleren. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal in één keer door. Daar is Camilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camilo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Robakiewicz komt het veld opgelopen. Messias komt het veld opgelopen. Jee-Kwoon komt het veld opgelopen. Şipoş komt het veld opgelopen. Slavić komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Farruggia kopt de bal weg. Zavřel heeft problemen om de bal te vangen. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia rent richting de bal. Farruggia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Soccer FC - Sindicato S. A. 0:4

64e minuut.
Rudovous passt de bal in één keer door. Şanlı is nu in balbezit. Camilo begaat een overtreding. Camilo krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Doeltrap. Ferreira komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Camilo verovert de bal door een tackle van achteren. Camilo speelt de bal door. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Soccer FC - Sindicato S. A. 0:5

69e minuut.
Gašpar met een sublieme pass. Daar is Robakiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ragi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ragi krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. David komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Téllez bereikt de bal nog maar net als eerste. Téllez passt de bal zonder na te denken. Ponteiro rent richting de bal. Farruggia rent richting de bal. Farruggia haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Camilo rent richting de bal. Farruggia is nu in balbezit. Camilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia bereikt de bal nog maar net als eerste. Farruggia haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Camilo is nu in balbezit. Camilo probeert naar een medespeler te passen. Ragi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ragi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Téllez geeft een lange en hoge pass. Ponteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Ponteiro passt de bal zonder na te denken. Farruggia is nu in balbezit. Farruggia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Soccer FC 75%, Sindicato S. A. 25%.
Big Soccer FC - Sindicato S. A. 0:5