Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.23
  • Stadion: Bentossauro
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3067
Bento FC Bolo de Cenoura
433 DO Tactiek 4-2-1-3
50% Balbezit 50%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
25.6 gemiddelde waardering 34.5
weak Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Peţeanu controleert de bal met de borst. Peţeanu speelt de bal door. Damas heeft problemen om de bal te vangen. Damas haalt uit met een fantastische trap. Siqueira probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rivera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Basler probeert naar een medespeler te passen. Damas rent richting de bal. Damas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Basler probeert naar een medespeler te passen. Daar is Damas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damas geeft een hoge lob. Sfora is nu in balbezit. Sfora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento FC - Bolo de Cenoura 0:1

9e minuut.
Peţeanu is nu in balbezit. Peţeanu geeft een hoge lob. Sfora rent richting de bal. Sfora draait met de bal, schiet en ... Siqueira werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Rivera passt de bal zonder na te denken. Basler geeft een hoge lob. Damas kopt de bal weg. Sfora rent richting de bal. Sfora schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Preud`Homme geeft de bal voor. Sfora rent richting de bal. Damas rent richting de bal. Sfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Basler kopt de bal weg. Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora draait met de bal, schiet en ... Domingos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basler geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sfora rent richting de bal. Sfora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Leclair geeft de bal voor. Damas kopt de bal weg. Sfora heeft problemen om de bal te vangen. Sfora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento FC - Bolo de Cenoura 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 67%, Bolo de Cenoura 33%.
Bento FC - Bolo de Cenoura 0:2

54e minuut.
Pita bereikt de bal nog maar net als eerste. Basler onderschept slim de pass. Basler geeft de bal voor. Sfora springt en kopt de bal. Damas springt en kopt de bal. Siqueira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Tanque rent richting de bal. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot geeft een lange en hoge pass. Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siqueira trapt de bal weg van het doel. Rivera geeft de bal voor. Sfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Sfora schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Richter met de inworp. Cecot rent richting de bal. Cecot geeft de bal voor. Damas bereikt de bal nog maar net als eerste. Damas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento FC 54%, Bolo de Cenoura 46%.
Bento FC - Bolo de Cenoura 0:2