Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furya Team PetFC
541 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
19 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.8
very good Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


4e minuut.
Rampellotto onderschept slim de pass. Birro onderschept slim de pass. Birro passt de bal in één keer door. Szala is nu in balbezit. Szala haalt uit met een fantastische trap. Birro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szala is nu in balbezit. Szala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Relvas rent richting de bal. Natzuka onderschept slim de pass. Natzuka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szala de bal. Szala draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Szala is nu in balbezit. Maruszewski rent richting de bal. Szala is nu in balbezit. Maruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 1:0

12e minuut.
Oscar rent richting de bal. Natzuka is nu in balbezit. Natzuka passt de bal zonder na te denken. Szala rent richting de bal. Szala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Arouca verovert de bal door een tackle van achteren. Couto geeft de bal voor. Arouca probeert de bal aan de voet te houden. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 2:0

24e minuut.
Szala verovert de bal door een tackle van achteren. Maruszewski is nu in balbezit. Ross rent richting de bal. Szala is nu in balbezit. Szala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 3:0

27e minuut.
Daar is Szala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruszewski passt de bal met de wreef. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap. Birro bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 4:0

36e minuut.
Birro probeert naar een medespeler te passen. Maruszewski rent richting de bal. Maruszewski met een sublieme pass. Szala is nu in balbezit. Szala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 5:0

40e minuut.
Rey is nu in balbezit. Maruszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Maruszewski met een sublieme pass. Klungelig pakt Szala de bal. Szala draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Gómez Araujo verovert de bal door een tackle van achteren. Gómez Araujo geeft een lange en hoge pass. Daar is Viana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szala rent richting de bal. Szala draait met de bal, schiet en ... Birro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 28%, PetFC 72%.
Furya Team - PetFC 6:0

46e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Rampellotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rampellotto passt de bal in één keer door. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste. Szala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 7:0

63e minuut.
Maruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruszewski passt de bal met de wreef. Szala is nu in balbezit. Szala draait met de bal, schiet en ... Birro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 8:0

65e minuut.
Inworp. Relvas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez Araujo rent richting de bal. Campos onderschept slim de pass. Campos geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ferrugem probeert naar een medespeler te passen. Neise met een sublieme pass. Maruszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruszewski geeft de bal voor. Szala krijgt zijn hoofd ertegen. Birro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Neise kopt de bal weg. Daar is Szala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szala draait met de bal, schiet en ... Ross probeert de bal aan de voet te houden. Birro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 9:0

75e minuut.
Maruszewski probeert de bal met de borst te controleren. Rey geeft een lange en hoge pass. Garcia controleert de bal met de borst. Oscar bereikt de bal nog maar net als eerste. Oscar geeft een hoge lob. Birro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szala bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Furya Team - PetFC 10:0

82e minuut.
Oscar onderschept slim de pass. Oscar met een sublieme pass. Birro probeert naar een medespeler te passen. Szala is nu in balbezit. Szala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Rey is nu in balbezit. Maruszewski onderschept slim de pass. Maruszewski met een sublieme pass. Szala heeft problemen om de bal te vangen. Szala draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furya Team 40%, PetFC 60%.
Furya Team - PetFC 10:0