Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo Rio F.C Providência
442 Tactiek leozinho22
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
27 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 34.9
goed Schieten matig
goed Passen redelijk
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Daar is Pacheco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pacheco geeft een hoge lob. Gürses is nu in balbezit. Gürses schiet op doel. Śmiech maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Providência 1:0

6e minuut.
Ngotho met de inworp. Salvalalio bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon onderschept slim de pass. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Śmiech trapt de bal weg. Kasztan kopt de bal weg. Klungelig pakt Maćkowiak de bal. Gürses rent richting de bal. Gürses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Providência 2:0

9e minuut.
Arriaga met een snelle inworp. Sabino rent richting de bal. Sabino speelt de bal door. Violeiro rent richting de bal. Violeiro draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fadlon geeft een hoge lob. Śmiech met een sublieme pass. Kasztan kopt de bal weg. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Śmiech met een sublieme pass. Pacheco kopt de bal weg. Potouridis is nu in balbezit. Fadlon onderschept slim de pass. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 46%, Providência 54%.
Novo Rio F.C - Providência 2:0

47e minuut.
Inworp. Łapka met de inworp. Daar is Novoselac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novoselac geeft de bal voor. Fadlon krijgt zijn hoofd ertegen. Śmiech bokst de bal weg. Gîrbaciu probeert naar een medespeler te passen. Novoselac geeft een hoge lob. Fadlon rent richting de bal. Fadlon schiet op doel. Śmiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gürses rent richting de bal. Gürses geeft een lange en hoge pass. Pacheco is nu in balbezit. Pacheco draait met de bal, schiet en ... Śmiech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Tiuca is nu in balbezit. Tiuca geeft een lange en hoge pass. Fadlon kopt de bal weg. Gürses probeert de bal aan de voet te houden. Gürses schiet op doel. Śmiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Salvalalio is nu in balbezit. Salvalalio geeft de bal voor. Kasztan probeert naar een medespeler te passen. Gürses rent richting de bal. Gürses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap. Śmiech probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Providência 3:0

65e minuut.
Pacheco kopt de bal weg. Gîrbaciu heeft problemen om de bal te vangen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses haalt uit met een fantastische trap. Śmiech maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nusko is nu in balbezit. Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nusko onderschept slim de pass. Nusko geeft een hoge lob. Fadlon krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Nusko kopt de bal weg. Fadlon is nu in balbezit. Fadlon geeft de bal voor. Daar is Gürses, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Providência 4:0

75e minuut.
Novoselac probeert de bal met de borst te controleren. Novoselac geeft een lange en hoge pass. Sabino heeft problemen om de bal te vangen. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Providência 5:0

79e minuut.
Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Ngotho met een sublieme pass. Fadlon rent richting de bal. Fadlon draait met de bal, schiet en ... Śmiech verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gürses is nu in balbezit. Gürses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Providência 6:0

82e minuut.
Novoselac onderschept slim de pass. Novoselac geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ngotho de bal. Fadlon rent richting de bal. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nusko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nusko met een sublieme pass. Sabino probeert de bal aan de voet te houden. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses draait met de bal, schiet en ... Śmiech bokst de bal weg.

88e minuut.
Kasztan kopt de bal weg. Pacheco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacheco passt de bal in één keer door. Fadlon rent richting de bal. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 33%, Providência 67%.
Novo Rio F.C - Providência 6:0