Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona1010 Perini FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Sato met een harde bal richting middenveld. Ferrugem kopt de bal weg. Sato heeft problemen om de bal te vangen. Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaembu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Pinceli met een sublieme pass. Macedo is nu in balbezit. Macedo probeert naar een medespeler te passen. da Cunha bereikt de bal nog maar net als eerste. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pelotas onderschept slim de pass. Pelotas geeft een lange en hoge pass. da Cunha heeft problemen om de bal te vangen. Macedo is nu in balbezit. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Macedo passt de bal met de wreef. Papale heeft problemen om de bal te vangen. Graffite rent richting de bal. Graffite schiet op doel. Klungelig pakt Sato de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mago rent richting de bal. Papale onderschept slim de pass. Papale met een sublieme pass. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Zagalo rent richting de bal. Graffite rent richting de bal. Graffite passt de bal in één keer door. Pacaembu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacaembu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Ferrugem passt de bal met de wreef. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale met een sublieme pass. da Cunha rent richting de bal. da Cunha draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona1010 - Perini FC 1:0

34e minuut.
Mago passt de bal in één keer door. Paneleiro heeft problemen om de bal te vangen. Paneleiro met een sublieme pass. Graffite bereikt de bal nog maar net als eerste. Graffite schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona1010 48%, Perini FC 52%.
Barcelona1010 - Perini FC 1:0

51e minuut.
Roncatto geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Müller zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macedo rent richting de bal. Macedo geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Pacaembu haalt uit met een fantastische trap. Itaqui probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Imperador de bal. Graffite rent richting de bal. Graffite haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona1010 38%, Perini FC 62%.
Barcelona1010 - Perini FC 1:0