Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crystal FC Santa Julia ES
433 Tactiek inicial
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 24
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 29.6
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen adequate
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Tatomir rent richting de bal. Vaikjärv geeft de bal voor. Daar is Giovennazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal FC - Santa Julia ES 0:1

15e minuut.
Borges met een sublieme pass. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Giovennazzi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Giovennazzi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Paneleiro is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piaçava zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Caetano de bal. Tatomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatomir haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Paneleiro schiet op doel. Caetano heeft problemen om de bal te vangen. Tatomir is nu in balbezit. Tatomir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal FC - Santa Julia ES 0:2

18e minuut.
Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv met een sublieme pass. Tatomir is nu in balbezit. Tatomir draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Paneleiro is nu in balbezit. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv passt de bal met de wreef. Tatomir rent richting de bal. Tatomir schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vaikjärv speelt de bal door. Tatomir is nu in balbezit. Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv haalt uit met een fantastische trap. Regueiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal FC - Santa Julia ES 0:3

32e minuut.
Paneleiro met een sublieme pass. Tatomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv met een sublieme pass. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Caetano rent richting de bal. Vaikjärv onderschept slim de pass. Vaikjärv speelt de bal door. Tatomir is nu in balbezit. Tatomir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal FC - Santa Julia ES 0:4

45e minuut.
Pedregosa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prestes geeft de bal voor. Daar is Zambrotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telles rent richting de bal. Telles draait met de bal, schiet en ... Biro-Biro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal FC 62%, Santa Julia ES 38%.
Crystal FC - Santa Julia ES 0:4

52e minuut.
Vaikjärv rent richting de bal. Vaikjärv speelt de bal door. Tatomir heeft problemen om de bal te vangen. Tatomir haalt uit met een fantastische trap. Caetano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Regueiro probeert naar een medespeler te passen. Piaçava kopt de bal weg. Vaikjärv speelt de bal door. Paneleiro rent richting de bal. Paneleiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal FC - Santa Julia ES 0:5

60e minuut.
Paneleiro rent richting de bal. Vaikjärv is nu in balbezit. Vaikjärv passt de bal zonder na te denken. Tatomir is nu in balbezit. Tatomir haalt uit met een fantastische trap. Regueiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Prestes probeert de bal met de borst te controleren. Piaçava rent richting de bal. Prestes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prestes krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Piaçava is nu in balbezit. Piaçava passt de bal zonder na te denken. Borges probeert naar een medespeler te passen. Paneleiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Paneleiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal FC - Santa Julia ES 0:6

79e minuut.
Borges speelt de bal door. Paneleiro is nu in balbezit. Pelé maakt een afschuwelijke overtreding. Pelé krijgt een gele kaart. Paneleiro raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Paneleiro kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Zambrotta passt de bal in één keer door. Borges is nu in balbezit. Borges passt de bal met de wreef. Tatomir rent richting de bal. Tatomir draait met de bal, schiet en ... Regueiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Caetano geeft een lange en hoge pass. Piaçava kopt de bal weg. Daar is Gutemberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tatomir is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Crystal FC - Santa Julia ES 0:7

87e minuut.
Pelé onderschept slim de pass. Vaikjärv onderschept slim de pass. Vaikjärv speelt de bal door. Borges heeft problemen om de bal te vangen. Borges draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borges is nu in balbezit. Borges schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crystal FC 65%, Santa Julia ES 35%.
Crystal FC - Santa Julia ES 0:7