Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barcelona1010 Ceilandia FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 22
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Papale met een sublieme pass. Müller rent richting de bal. Müller passt de bal zonder na te denken. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona1010 - Ceilandia FC 1:0

15e minuut.
Oponente controleert de bal met de borst. Pelotas onderschept slim de pass. Pelotas speelt de bal door. da Cunha rent richting de bal. da Cunha draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona1010 - Ceilandia FC 2:0

18e minuut.
Pinceli is nu in balbezit. Oponente onderschept slim de pass. Oponente geeft de bal voor. Possato probeert de bal met de borst te controleren. Possato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zagalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papale rent richting de bal. Papale probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt da Cunha de bal. da Cunha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona1010 - Ceilandia FC 3:0

29e minuut.
Possato is nu in balbezit. Peabiru is nu in balbezit. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Possato verovert de bal door een tackle van achteren. Possato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barcelona1010 - Ceilandia FC 3:1

35e minuut.
Papale rent richting de bal. Possato onderschept slim de pass. Sato rent richting de bal. Possato verovert de bal door een tackle van achteren. Possato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Peabiru rent richting de bal. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale passt de bal zonder na te denken. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
da Cunha rent richting de bal. Macedo is nu in balbezit. Conrado met een sublieme pass. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pinceli bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinceli zal de hoekschop nemen. Gusmão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona1010 40%, Ceilandia FC 60%.
Barcelona1010 - Ceilandia FC 3:1

55e minuut.
Pelotas geeft een lange en hoge pass. Peabiru bereikt de bal nog maar net als eerste. Peabiru passt de bal met de wreef. Possato is nu in balbezit. Possato draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

59e minuut.
Klungelig pakt Assunção de bal. da Cunha is nu in balbezit. da Cunha passt de bal met de wreef. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo haalt uit met een fantastische trap. Gusmão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Inworp. Plutão zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papale rent richting de bal. Peabiru onderschept slim de pass. Peabiru geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Pinceli heeft problemen om de bal te vangen. Pinceli geeft een lange en hoge pass. Pavon probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pinceli zal de hoekschop nemen. Gusmão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. da Cunha rent richting de bal. Paal!

88e minuut.
Assunção is nu in balbezit. Pelotas is nu in balbezit. Assunção begaat een overtreding. Pelotas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pelotas kan niet meer verder spelen. Aleluia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barcelona1010 45%, Ceilandia FC 55%.
Barcelona1010 - Ceilandia FC 3:1