Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santa Julia ES Black Cats FC
inicial Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 18.4
zwak Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Bonilha met een sublieme pass. Rosendo is nu in balbezit. Rosendo passt de bal met de wreef. Telles rent richting de bal. Telles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Vaikjärv is nu in balbezit. Tatomir is nu in balbezit. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatomir is nu in balbezit. Tatomir schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rosendo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rosenberg kan de bal niet met de borst controleren. Met opzet legt Żuraw zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Żuraw naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Vaikjärv onderschept slim de pass. Vaikjärv speelt de bal door. Tatomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatomir haalt uit met een fantastische trap. Siqueira probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Daar is Pelágio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv speelt de bal door. Tatomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatomir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Julia ES - Black Cats FC 1:0

29e minuut.
Klungelig pakt Vaikjärv de bal. Vaikjärv passt de bal zonder na te denken. Tatomir rent richting de bal. Tatomir draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Julia ES - Black Cats FC 2:0

32e minuut.
Vaikjärv met een sublieme pass. Tatomir rent richting de bal. Tianno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tatomir raakt geblesseerd tijdens het duel. Vaikjärv legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Santa Julia ES - Black Cats FC 3:0

34e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Marreco geeft de bal voor. Peabiru is nu in balbezit. Vaikjärv bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaikjärv draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Julia ES 50%, Black Cats FC 50%.
Santa Julia ES - Black Cats FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santa Julia ES 35%, Black Cats FC 65%.
Santa Julia ES - Black Cats FC 3:0