Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Providência Pizza Planet FC0
leozinho22 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.7 gemiddelde waardering 23.2
matig Schieten zwak
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


8e minuut.
Galhardo is nu in balbezit. Violeiro onderschept slim de pass. Violeiro met een sublieme pass. Aragão is nu in balbezit. Aragão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ibenfeldt passt de bal zonder na te denken. Aragão is nu in balbezit. Aragão passt de bal zonder na te denken. Pyrka rent richting de bal. Pyrka geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Zago bereikt de bal nog maar net als eerste. Maćkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Batatinha schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Maćkowiak wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Maćkowiak kan niet meer verder spelen. Catatau komt het veld opgelopen.

27e minuut.
Sabino met een snelle inworp. Ibenfeldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibenfeldt probeert naar een medespeler te passen. Violeiro heeft problemen om de bal te vangen. Violeiro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Pizza Planet FC0 1:0

30e minuut.
Sabino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabino geeft een hoge lob. Praça is nu in balbezit. Violeiro onderschept slim de pass. Violeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Aragão verovert de bal door een tackle van achteren. Aragão met een sublieme pass. Pyrka probeert naar een medespeler te passen. Violeiro is nu in balbezit. Violeiro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pyrka zal de hoekschop nemen. Violeiro kopt de bal weg. Galhardo kan de bal niet met de borst controleren. Aragão bereikt de bal nog maar net als eerste. Aragão draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Violeiro rent richting de bal. Violeiro schiet op doel. Na een snelle pass probeert Praça de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sabino zal de hoekschop nemen. Oponente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 27%, Pizza Planet FC0 73%.
Providência - Pizza Planet FC0 1:0

49e minuut.
Ibenfeldt kopt de bal weg. Aragão rent richting de bal. Aragão speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Pratto de bal onder controle te krijgen. Pyrka geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Ponciano speelt de bal door. Pedroni bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedroni met een sublieme pass. Pimenta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimenta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Salvalalio rent richting de bal. Salvalalio met een sublieme pass. Pyrka met een sublieme pass. Violeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Violeiro haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Providência - Pizza Planet FC0 2:0

73e minuut.
Pratto kopt de bal weg. Ibenfeldt is nu in balbezit. Ibenfeldt passt de bal met de wreef. Violeiro heeft problemen om de bal te vangen. Violeiro schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Inworp. Pedroni met de inworp. Pimenta met een sublieme pass. Batatinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Batatinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sabino heeft problemen om de bal te vangen. Galhardo is nu in balbezit. Sabino maakt een afschuwelijke overtreding. Sabino krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Praça geeft een lange en hoge pass. Ibenfeldt rent richting de bal. Ibenfeldt passt de bal zonder na te denken. Violeiro is nu in balbezit. Violeiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Providência 35%, Pizza Planet FC0 65%.
Providência - Pizza Planet FC0 2:0