Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo Rio F.C Ceilandia FC
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
18% Spel op eigen helft 82%
40 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 22.3
goed Schieten matig
goed Passen slecht
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Conrado passt de bal met de wreef. Peabiru is nu in balbezit. Met opzet legt Komasiński zijn tegenspeler op de grond. Komasiński krijgt een gele kaart. Peabiru raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ortega neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Nusko geeft een hoge lob. Gusmão probeert naar een medespeler te passen. Komasiński kopt de bal weg. Gürses heeft problemen om de bal te vangen. Gürses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Fadlon is nu in balbezit. Fadlon geeft een hoge lob. Daar is Conrado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürses is nu in balbezit. Gürses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Ngotho verovert de bal door een tackle van achteren. Ngotho passt de bal in één keer door. Fadlon rent richting de bal. Fadlon schiet op doel. Gürses heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 1:0

18e minuut.
Ngotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngotho passt de bal in één keer door. Poeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Fadlon is nu in balbezit. Ngotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngotho geeft een hoge lob. Gürses is nu in balbezit. Gürses draait met de bal, schiet en ... Gusmão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Nusko onderschept slim de pass. Nusko geeft de bal voor. Fadlon rent richting de bal. Fadlon schiet op doel. Conrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ngotho kopt de bal weg. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon met een sublieme pass. Gürses is nu in balbezit. Gürses haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 2:0

24e minuut.
Peabiru is nu in balbezit. Peabiru passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ortega de bal. Fadlon onderschept slim de pass. Fadlon draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Monteiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Novoselac verovert de bal door een tackle van achteren. Novoselac speelt de bal door. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Novoselac met een sublieme pass. Gürses rent richting de bal. Gürses passt de bal met de wreef. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Peabiru onderschept slim de pass. Peabiru speelt de bal door. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Łapka geeft een hoge lob. Gürses kopt de bal weg. Komasiński speelt de bal door. Fadlon is nu in balbezit. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Komasiński verovert de bal door een tackle van achteren. Komasiński geeft een lange en hoge pass. Gürses rent richting de bal. Gürses haalt uit met een fantastische trap. Gusmão bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Novoselac met een snelle inworp. Gürses geeft een lange en hoge pass. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon schiet op doel. Gusmão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 21%, Ceilandia FC 79%.
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 3:0

49e minuut.
Monteiro geeft een hoge lob. Kasztan kopt de bal weg. Daar is Lopes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürses rent richting de bal. Gürses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Nusko is nu in balbezit. Plutão rent richting de bal. Nusko verovert de bal door een tackle van achteren. Ngotho bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngotho geeft de bal voor. Gusmão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Komasiński met een sublieme pass. Fadlon rent richting de bal. Fadlon speelt de bal door. Gürses rent richting de bal. Gürses haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Doeltrap. Gusmão trapt de bal weg. Kasztan kopt de bal weg. Gürses heeft problemen om de bal te vangen. Gürses schiet op doel. De bal raakt de paal. Gusmão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ngotho is nu in balbezit. Ngotho geeft een hoge lob. Daar is Monteiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Conrado met een sublieme pass. Komasiński is nu in balbezit. Komasiński probeert naar een medespeler te passen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 4:0

74e minuut.
Kasztan probeert naar een medespeler te passen. Ngotho rent richting de bal. Ngotho passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fadlon de bal. Fadlon schiet op doel. Gusmão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Fadlon rent richting de bal. Fadlon speelt de bal door. Gürses rent richting de bal. Gürses schiet op doel. Gusmão werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 5:0

78e minuut.
Possato probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peabiru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ortega rent richting de bal. Komasiński onderschept slim de pass. Komasiński passt de bal met de wreef. Gürses is nu in balbezit. Gürses schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gürses rent richting de bal. Gürses schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gürses speelt de bal door. Komasiński rent richting de bal. Conrado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Komasiński raakt geblesseerd tijdens het duel. Gürses legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 14%, Ceilandia FC 86%.
Novo Rio F.C - Ceilandia FC 6:0