Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Novo Rio F.C milena2105*
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
22% Spel op eigen helft 78%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.3 gemiddelde waardering 19.2
adequate Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen weak


4e minuut.
Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon is nu in balbezit. Fadlon haalt uit met een fantastische trap. Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - milena2105* 1:0

6e minuut.
Rattata onderschept slim de pass. Costa bereikt de bal nog maar net als eerste. Costa geeft een lange en hoge pass. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Fadlon verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlon speelt de bal door. Gürses is nu in balbezit. Gürses schiet op doel. Caetano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Costa is nu in balbezit. Pacheco onderschept slim de pass. Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Caetano speelt de bal door. Ngotho heeft problemen om de bal te vangen. Graffite rent richting de bal. Ngotho verovert de bal door een tackle van achteren. Ngotho speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Júnior maakt een afschuwelijke overtreding. Pacheco raakt geblesseerd tijdens het duel. Komasiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Fadlon kan de bal niet met de borst controleren. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Costa is nu in balbezit. Novoselac onderschept slim de pass. Novoselac passt de bal zonder na te denken. Fadlon is nu in balbezit. Fadlon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - milena2105* 2:0

45e minuut.
Novoselac raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Muraglia komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 29%, milena2105* 71%.
Novo Rio F.C - milena2105* 2:0

51e minuut.
Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses passt de bal in één keer door. Seixas rent richting de bal. Fadlon onderschept slim de pass. Fadlon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Peito de Aço is nu in balbezit. Łapka onderschept slim de pass. Łapka geeft een hoge lob. Fadlon rent richting de bal. Fadlon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - milena2105* 3:0

66e minuut.
Komasiński kopt de bal weg. Daar is Bittencourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gürses is nu in balbezit. Gürses geeft de bal voor. Fadlon is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Graffite rent richting de bal. Graffite geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ngotho met de inworp. Fadlon geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Seixas met een harde bal richting middenveld. Komasiński kopt de bal weg. Klungelig pakt Fadlon de bal. Fadlon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - milena2105* 4:0

85e minuut.
Muraglia speelt de bal door. Fadlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Bittencourt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fadlon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fadlon kan niet meer verder spelen. Frączyński komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Klungelig pakt Frączyński de bal. Frączyński met een sublieme pass. Gürses bereikt de bal nog maar net als eerste. Gürses schiet op doel. Caetano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Novo Rio F.C - milena2105* 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novo Rio F.C 15%, milena2105* 85%.
Novo Rio F.C - milena2105* 5:0