Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: Ernő Cipf
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 14941
Rio Branco URSAL
4-1-2-1-2 SLDSLA Tactiek L19
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 26.1
solid Schieten weak
excellent Passen average
adequate Verdedigen weak


2e minuut.
Tomescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu speelt de bal door. Tấn is nu in balbezit. Winterstein onderschept slim de pass. Winterstein schiet op doel. Plumb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Cocito geeft een hoge lob. Nordmark geeft een lange en hoge pass. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. Plumb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 1:0

16e minuut.
Torres geeft een lange en hoge pass. Delgado is nu in balbezit. Delgado geeft de bal voor. Winterstein kan de bal niet met de borst controleren. Winterstein schiet op doel. Plumb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Paraschivu onderschept slim de pass. Paraschivu geeft de bal voor. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein heeft problemen om de bal te vangen. Winterstein draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Moraes kopt de bal weg. Daar is Tấn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu geeft een hoge lob. Winterstein krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dănciulescu met een sublieme pass. Winterstein rent richting de bal. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Cocito de bal onder controle te krijgen. Plumb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 2:0

34e minuut.
Winterstein rent richting de bal. Tsiartas rent richting de bal. Rouches verovert de bal door een tackle van achteren. Winterstein onderschept slim de pass. Winterstein haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Birro komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Winterstein passt de bal zonder na te denken. Paraschivu rent richting de bal. Paraschivu passt de bal in één keer door. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dănciulescu geeft een hoge lob. Paraschivu is nu in balbezit. Hotić verovert de bal door een tackle van achteren. Winterstein onderschept slim de pass. Winterstein haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 3:0

39e minuut.
Jadrijević probeert naar een medespeler te passen. Grnčarov heeft problemen om de bal te vangen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 4:0

42e minuut.
Winterstein is nu in balbezit. Winterstein passt de bal in één keer door. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... Plumb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 21%, URSAL 79%.
Rio Branco - URSAL 5:0

46e minuut.
Livaja komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Delgado geeft een hoge lob. Torres probeert de bal aan de voet te houden. Tsiartas rent richting de bal. Winterstein rent richting de bal. Winterstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 6:0

54e minuut.
Hristovski geeft een lange en hoge pass. Tsiartas kopt de bal weg. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein draait met de bal, schiet en ... Plumb probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 7:0

55e minuut.
Doeltrap. Baiano komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Dănciulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein geeft een hoge lob. Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 8:0

61e minuut.
Klungelig pakt Habel de bal. Baiano onderschept slim de pass. Baiano geeft de bal voor. Winterstein rent richting de bal. Winterstein draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein draait met de bal, schiet en ... Plumb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 9:0

67e minuut.
Baiano is nu in balbezit. Baiano geeft een hoge lob. Tấn heeft problemen om de bal te vangen. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 10:0

74e minuut.
Inworp. Komisarenko komt het veld opgelopen. Farný komt het veld opgelopen. Baskin komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Hristovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hristovski passt de bal met de wreef. Baiano probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dănciulescu is nu in balbezit. Dănciulescu geeft een lange en hoge pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. Plumb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Paraschivu geeft een lange en hoge pass. Cocito heeft problemen om de bal te vangen. Winterstein bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein schiet op doel. Cocito probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 11:0

90e minuut.
Nordmark geeft de bal voor. Hotić bereikt de bal nog maar net als eerste. Winterstein is nu in balbezit. Winterstein draait met de bal, schiet en ... Plumb werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rio Branco - URSAL 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rio Branco 22%, URSAL 78%.
Rio Branco - URSAL 12:0