Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: COMBATE_ Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2003
COMBATE_ Os Melhores de Todos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.1
hopeloos Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


6e minuut.
Pieri verovert de bal door een tackle van achteren. Pieri speelt de bal door. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti onderschept slim de pass. Toti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo rent richting de bal. Araújo speelt de bal door. Fontes rent richting de bal. Fontes draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Boiadeiro is nu in balbezit. Boiadeiro passt de bal in één keer door. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho draait met de bal, schiet en ... Vicente maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vicente trapt de bal weg van het doel. Toti kopt de bal weg. Parnaíba heeft problemen om de bal te vangen. Fontes is nu in balbezit. Fontes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiadeiro speelt de bal door. Mansur is nu in balbezit. Mestrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMBATE_ 51%, Os Melhores de Todos 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COMBATE_ - Os Melhores de Todos 0:0

51e minuut.
Acosta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pezinho komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Maizena met een sublieme pass. Mansur heeft problemen om de bal te vangen. Mestrinho is nu in balbezit. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap. Macedo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Quaresma geeft een hoge lob. Daar is Mendonça, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macedo rent richting de bal. Mestrinho verovert de bal door een tackle van achteren. Mestrinho schiet op doel. Vicente bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
COMBATE_ - Os Melhores de Todos 1:0

81e minuut.
Mansur geeft een hoge lob. Pinotti rent richting de bal. Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Fontes is nu in balbezit. Fontes draait met de bal, schiet en ... Sousa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
COMBATE_ - Os Melhores de Todos 1:1

87e minuut.
Queiroz geeft de bal voor. Pezinho rent richting de bal. Pezinho geeft een lange en hoge pass. Toti is nu in balbezit. Toti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Boiadeiro rent richting de bal. Boiadeiro probeert naar een medespeler te passen. Mendonça heeft problemen om de bal te vangen. Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: COMBATE_ 43%, Os Melhores de Todos 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
COMBATE_ - Os Melhores de Todos 1:1