Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corinthians Cruzeiro E
451 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Veiga rent richting de bal. Veiga geeft de bal voor. Punga bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará onderschept slim de pass. Pará draait met de bal, schiet en ... Mariola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Pará is nu in balbezit. Mancini is nu in balbezit. Pascoalin verovert de bal door een tackle van achteren. Pará rent richting de bal. Pará haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pascoalin met een sublieme pass. Pará is nu in balbezit. Dracena bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará onderschept slim de pass. Pará draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardilha onderschept slim de pass. Pardilha met een sublieme pass. Pará rent richting de bal. Pará draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - Cruzeiro E 1:0

28e minuut.
Suassuna verovert de bal door een tackle van achteren. Suassuna probeert naar een medespeler te passen. Pará rent richting de bal. Pará haalt uit met een fantastische trap. Mariola maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - Cruzeiro E 2:0

39e minuut.
França probeert naar een medespeler te passen. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin probeert naar een medespeler te passen. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará schiet op doel. Mariola bokst de bal weg.

42e minuut.
Sales probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pardilha rent richting de bal. Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikachu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 51%, Cruzeiro E 49%.
Corinthians - Cruzeiro E 2:0

49e minuut.
Sales bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardilha onderschept slim de pass. Pardilha passt de bal zonder na te denken. Pascoalin is nu in balbezit. Pascoalin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Veiga onderschept slim de pass. Pascoalin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascoalin passt de bal zonder na te denken. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - Cruzeiro E 3:0

79e minuut.
Araújo passt de bal met de wreef. Pikachu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pardilha rent richting de bal. Pikachu verovert de bal door een tackle van achteren. Pikachu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Klungelig pakt Pessegueiro de bal. França bereikt de bal nog maar net als eerste. França passt de bal met de wreef. Pará rent richting de bal. Pará draait met de bal, schiet en ... Mariola probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Dracena rent richting de bal. Pará onderschept slim de pass. Pascoalin geeft de bal voor. Pará bereikt de bal nog maar net als eerste. Pará haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Corinthians - Cruzeiro E 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corinthians 42%, Cruzeiro E 58%.
Corinthians - Cruzeiro E 4:0