Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: SC Podre Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3800
SC Podre URSAL
523 Tactiek MeioFechado
63% Balbezit 37%
32% Spel op eigen helft 68%
9 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.7 gemiddelde waardering 23.3
formidabel Schieten slecht
matig Passen zwak
goed Verdedigen slecht


10e minuut.
Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cocito onderschept slim de pass. Cocito met een sublieme pass. Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Grnčarov kopt de bal weg. Zanardo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Jor. Ben Jor krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Cunha rent richting de bal. Cunha speelt de bal door. Chapecó rent richting de bal. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. Naubūraitis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Navarro rent richting de bal. Grnčarov onderschept slim de pass. Ben Jor begaat een overtreding. Ben Jor krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

20e minuut.
Chapecó rent richting de bal. Chapecó geeft een lange en hoge pass. Daar is Baskin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rouches bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouches speelt de bal door. Klungelig pakt zangrillo de bal. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Kecskés rent richting de bal. Kecskés speelt de bal door. Grnčarov is nu in balbezit. Farný bereikt de bal nog maar net als eerste. Farný schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Balcázar heeft problemen om de bal te vangen. Parnaíba met een sublieme pass. Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapecó geeft een lange en hoge pass. Balcázar krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - URSAL 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 36%, URSAL 64%.
SC Podre - URSAL 1:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Komisarenko komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Chapecó rent richting de bal. Chapecó geeft de bal voor. zangrillo heeft problemen om de bal te vangen. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilmots komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Farný verovert de bal door een tackle van achteren. Farný passt de bal zonder na te denken. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel. Naubūraitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Cocito heeft problemen om de bal te vangen. Kecskés bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar onderschept slim de pass. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. Naubūraitis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - URSAL 2:0

62e minuut.
Daar is Chapecó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Birten rent richting de bal. Farný begaat een overtreding. Farný krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó geeft de bal voor. Parnaíba geeft een hoge lob. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - URSAL 3:0

74e minuut.
Wilmots geeft een hoge lob. Coenders is nu in balbezit. Deodoro met een sublieme pass. Müür heeft problemen om de bal te vangen. Müür geeft de bal voor. Naubūraitis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Coenders passt de bal met de wreef. Müür rent richting de bal. Müür geeft een hoge lob. Chapecó rent richting de bal. Chapecó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Naubūraitis trapt de bal weg. Wilmots rent richting de bal. Müür verovert de bal door een tackle van achteren. Müür geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 27%, URSAL 73%.
SC Podre - URSAL 3:0