Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cordovilense Fc Desportivo Lusitano
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Guimarães verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramalho met een snelle inworp. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barcelos trapt de bal weg. Valadares kopt de bal weg. Potiguara probeert de bal aan de voet te houden. Tibúrcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibúrcio draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cabrobó onderschept slim de pass. Cabrobó probeert naar een medespeler te passen. Tibúrcio bereikt de bal nog maar net als eerste. Tibúrcio schiet op doel. Barcelos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Lemos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lazzarini zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muniz rent richting de bal. Muniz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marreco is nu in balbezit. Righetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Righetto passt de bal in één keer door. Madureira rent richting de bal. Madureira schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Madureira is nu in balbezit. Madureira passt de bal in één keer door. Muniz rent richting de bal. Madureira rent richting de bal. Madureira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cordovilense Fc - Desportivo Lusitano 1:0

26e minuut.
Valadares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valadares passt de bal met de wreef. Rosário bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosário geeft een hoge lob. Pucci heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cordovilense Fc - Desportivo Lusitano 1:1

30e minuut.
Ramalho is nu in balbezit. Ramalho geeft een hoge lob. Assunção controleert de bal met de borst. Madureira onderschept slim de pass. Madureira draait met de bal, schiet en ... Cortez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lemos heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Righetto verovert de bal door een tackle van achteren. Righetto met een sublieme pass. Mendes is nu in balbezit. Muniz onderschept slim de pass. Muniz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Ambrosio probeert naar een medespeler te passen. Cabrobó is nu in balbezit. Cabrobó passt de bal met de wreef. Tibúrcio rent richting de bal. Tibúrcio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordovilense Fc 43%, Desportivo Lusitano 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cordovilense Fc - Desportivo Lusitano 1:1

62e minuut.
Guimarães rent richting de bal. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Madureira is nu in balbezit. Madureira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Righetto de bal. Righetto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lopes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madureira rent richting de bal. Madureira haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordovilense Fc 37%, Desportivo Lusitano 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cordovilense Fc - Desportivo Lusitano 1:1