Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Champions F.C Wobbuffet
Normal Tactiek 433
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Gava probeert naar een medespeler te passen. Mattos heeft problemen om de bal te vangen. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Mattos schiet op doel. Saraiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Passos kan de bal niet met de borst controleren. Camacho verovert de bal door een tackle van achteren. Camacho met een sublieme pass. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Wobbuffet 1:0

26e minuut.
Atala raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ganso komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Ganso bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal onderschept slim de pass. Vidal passt de bal in één keer door. Mattos rent richting de bal. Mattos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Wobbuffet 2:0

34e minuut.
Bussunda is nu in balbezit. Bussunda passt de bal in één keer door. Papel bereikt de bal nog maar net als eerste. Papel schiet op doel. Sotero probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Becker is nu in balbezit. Bussunda rent richting de bal. Bussunda geeft een hoge lob. Papel maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Mattos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ganso is nu in balbezit. Mattos verovert de bal door een tackle van achteren. Gava rent richting de bal. Gava schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 40%, Wobbuffet 60%.
Champions F.C - Wobbuffet 2:0

52e minuut.
Trajano bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Passos. Trajano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Trajano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Becker rent richting de bal. Vidal rent richting de bal. Vidal geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Pernambuco kopt de bal weg. Gava is nu in balbezit. Müller met een sublieme pass. Mattos is nu in balbezit. Mattos schiet op doel. Saraiva bokst de bal weg.

61e minuut.
Bussunda rent richting de bal. Bussunda speelt de bal door. Amorim is nu in balbezit. Papel onderschept slim de pass. Papel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Klungelig pakt Vidal de bal. Müller speelt de bal door. Mattos is nu in balbezit. Mattos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Schneider geeft de bal voor. Lemos rent richting de bal. Mattos onderschept slim de pass. Gava is nu in balbezit. Gava haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Papel verovert de bal door een tackle van achteren. Papel passt de bal met de wreef. Bussunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bussunda draait met de bal, schiet en ... Sotero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Champions F.C - Wobbuffet 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Champions F.C 50%, Wobbuffet 50%.
Champions F.C - Wobbuffet 2:1