Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DAVASCO-QG Os Melhores de Todos
Attack Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Catatau rent richting de bal. Queiroz verovert de bal door een tackle van achteren. Queiroz probeert naar een medespeler te passen. Fontes rent richting de bal. Fontes haalt uit met een fantastische trap. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Sorriso met een harde bal richting middenveld. Queiroz kopt de bal weg. Fontes bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti is nu in balbezit. Toti schiet op doel. Sorriso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Quebrado geeft de bal voor. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier rent richting de bal. Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mendonça probeert de bal aan de voet te houden. Vicente bokst de bal weg.

14e minuut.
Sabiá geeft de bal voor. Inworp. Pinotti met een snelle inworp. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Toti draait met de bal, schiet en ... Sorriso bokst de bal weg. Fontes rent richting de bal. Fontes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Pena is nu in balbezit. Pena geeft de bal voor. Xavier bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mendonça de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVASCO-QG - Os Melhores de Todos 1:0

35e minuut.
Sorriso trapt de bal weg van het doel. Queiroz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lara de bal onder controle te krijgen. Fontes rent richting de bal. Fontes haalt uit met een fantastische trap. Sorriso bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DAVASCO-QG - Os Melhores de Todos 1:1

45e minuut.
Araújo is nu in balbezit. Araújo met een sublieme pass. Mendonça bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Xavier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DAVASCO-QG - Os Melhores de Todos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAVASCO-QG 56%, Os Melhores de Todos 44%.
DAVASCO-QG - Os Melhores de Todos 2:1

53e minuut.
Boiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Quebrado rent richting de bal. Toti verovert de bal door een tackle van achteren. Fontes rent richting de bal. Fontes haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

65e minuut.
Toti rent richting de bal. Fontes rent richting de bal. Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontes is nu in balbezit. Fontes draait met de bal, schiet en ... Sorriso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DAVASCO-QG - Os Melhores de Todos 2:2

65e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sorriso niet meer kan verder spelen. Pirata komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Boiadeiro heeft problemen om de bal te vangen. Toti verovert de bal door een tackle van achteren. Toti passt de bal met de wreef. Daar is Fontes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Piva geeft een lange en hoge pass. Araújo rent richting de bal. Quebrado schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Quebrado moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Quebrado schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

70e minuut.
Pezinho rent richting de bal. Pezinho met een sublieme pass. Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Fontes draait met de bal, schiet en ... Figo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Toti rent richting de bal. Araújo is nu in balbezit. Araújo met een sublieme pass. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DAVASCO-QG 50%, Os Melhores de Todos 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DAVASCO-QG - Os Melhores de Todos 2:2