Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cruzeiro E COMBATE_
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


17e minuut.
Camacho met een sublieme pass. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma probeert naar een medespeler te passen. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Parnaíba geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zico met de inworp. Sales is nu in balbezit. Sales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maizena speelt de bal door. Mestrinho is nu in balbezit. Punga tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mestrinho raakt geblesseerd tijdens het duel. Quaresma met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Quaresma geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mestrinho de bal. Pessegueiro speelt de bal door. Sales rent richting de bal. Sales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro E 44%, COMBATE_ 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cruzeiro E - COMBATE_ 0:0

58e minuut.
Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiadeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Boiadeiro speelt de bal door. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cruzeiro E - COMBATE_ 0:1

62e minuut.
Sales onderschept slim de pass. Sales met een sublieme pass. Boiadeiro is nu in balbezit. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Accioly onderschept slim de pass. Maizena onderschept slim de pass. Mestrinho bereikt de bal nog maar net als eerste. Mestrinho haalt uit met een fantastische trap. Mariola probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Pieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maizena probeert naar een medespeler te passen. Mestrinho rent richting de bal. Mestrinho draait met de bal, schiet en ... Mariola kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cruzeiro E 66%, COMBATE_ 34%.
Cruzeiro E - COMBATE_ 0:1