Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wobbuffet Rio Branco
433 Tactiek 4-1-2-1-2 SLDSLA
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 41
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 41.3
weak Schieten good
weak Passen excellent
poor Verdedigen average


1e minuut.
Baiano verovert de bal door een tackle van achteren. Baiano passt de bal met de wreef. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas schiet op doel. Melo probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu geeft een lange en hoge pass. Daar is Lemos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:1

8e minuut.
Müller bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:2

14e minuut.
Melo met een harde bal richting middenveld. Moraes kopt de bal weg. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dănciulescu speelt de bal door. Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano passt de bal met de wreef. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Tsiartas heeft problemen om de bal te vangen. Dănciulescu met een sublieme pass. Paraschivu met een sublieme pass. Klungelig pakt Baiano de bal. Baiano draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Paraschivu verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Paraschivu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dănciulescu neemt de hoekschop. Tsiartas maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Passos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paraschivu met een sublieme pass. Dănciulescu speelt de bal door. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:3

29e minuut.
Tsiartas passt de bal zonder na te denken. Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano passt de bal met de wreef. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. Saraiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:4

32e minuut.
Melo trapt de bal weg van het doel. Paraschivu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paraschivu passt de bal zonder na te denken. Baiano is nu in balbezit. Baiano haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:5

36e minuut.
Paraschivu rent richting de bal. Baiano is nu in balbezit. Baiano passt de bal zonder na te denken. Tsiartas heeft problemen om de bal te vangen. Tsiartas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Dănciulescu met een sublieme pass. Tsiartas rent richting de bal. Lemos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsiartas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dănciulescu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Saraiva probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Moraes onderschept slim de pass. Dănciulescu rent richting de bal. Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. Saraiva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:6

45e minuut.
Moraes onderschept slim de pass. Dănciulescu speelt de bal door. Baiano heeft problemen om de bal te vangen. Baiano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:7

45e minuut.
Birro komt het veld opgelopen. Livaja komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wobbuffet 79%, Rio Branco 21%.
Wobbuffet - Rio Branco 0:7

51e minuut.
Dănciulescu speelt de bal door. Baiano heeft problemen om de bal te vangen. Baiano met een sublieme pass. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Xavier is nu in balbezit. Hristovski onderschept slim de pass. Hristovski speelt de bal door. Baiano rent richting de bal. Baiano draait met de bal, schiet en ... Saraiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Dănciulescu probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas met een sublieme pass. Baiano is nu in balbezit. Baiano schiet op doel. Saraiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Klungelig pakt Ganso de bal. Dănciulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Dănciulescu met een sublieme pass. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... Saraiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsiartas rent richting de bal. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Dănciulescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Baiano met een sublieme pass. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Saraiva met een sublieme pass. Paraschivu kopt de bal weg. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Birro verovert de bal door een tackle van achteren. Birro speelt de bal door. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas draait met de bal, schiet en ... Paal!

85e minuut.
Birro bereikt de bal nog maar net als eerste. Birro probeert naar een medespeler te passen. Tsiartas is nu in balbezit. Tsiartas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:8

86e minuut.
Bussunda probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lemos de bal. Tsiartas verovert de bal door een tackle van achteren. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap. Saraiva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:9

89e minuut.
Saraiva trapt de bal weg van het doel. Hristovski heeft problemen om de bal te vangen. Hristovski geeft een lange en hoge pass. Tsiartas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiartas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wobbuffet - Rio Branco 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wobbuffet 73%, Rio Branco 27%.
Wobbuffet - Rio Branco 0:10