Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 22:02
  • Competitiewedstrijd: Série D.25
  • Stadion: SC Podre Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3799
SC Podre Os Melhores de Todos
523 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 22
wonderbaarlijk Schieten slecht
redelijk Passen zwak
goed Verdedigen zwak


13e minuut.
Mansur is nu in balbezit. Navarro verovert de bal door een tackle van achteren. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Balcázar rent richting de bal. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pezinho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Birten zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chapecó bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó geeft een lange en hoge pass. Paal! Vicente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Coenders onderschept slim de pass. Coenders met een sublieme pass. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Paal! Vicente verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 1:0

33e minuut.
Dunga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parnaíba is nu in balbezit. Parnaíba geeft een lange en hoge pass. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunha verovert de bal door een tackle van achteren. Cunha probeert naar een medespeler te passen. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar onderschept slim de pass. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Chapecó geeft de bal voor. Araújo is nu in balbezit. Balcázar is nu in balbezit. Balcázar schiet op doel. Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 29%, Os Melhores de Todos 71%.
SC Podre - Os Melhores de Todos 2:0

47e minuut.
Macedo geeft een lange en hoge pass. Navarro kopt de bal weg. Araújo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Müür rent richting de bal. Müür geeft de bal voor. Paal!
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Queiroz speelt de bal door. Cunha rent richting de bal. Fontes begaat een overtreding. Cunha wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

51e minuut.
Araújo met een sublieme pass. Queiroz rent richting de bal. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapecó is nu in balbezit. Chapecó haalt uit met een fantastische trap. Vicente bokst de bal weg.

64e minuut.
Parnaíba speelt de bal door. Daar is Balcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo rent richting de bal. Balcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Müür geeft een hoge lob. Chapecó heeft problemen om de bal te vangen. Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 3:0

68e minuut.
Fontes speelt de bal door. Parnaíba probeert naar een medespeler te passen. Balcázar rent richting de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 4:0

72e minuut.
Parnaíba rent richting de bal. Parnaíba passt de bal in één keer door. Chapecó speelt de bal door. Klungelig pakt Balcázar de bal. Balcázar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Parnaíba met een sublieme pass. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Accioly bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar onderschept slim de pass. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Balcázar probeert de bal met de borst te controleren. Balcázar passt de bal in één keer door. Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 5:0

80e minuut.
Vicente probeert naar een medespeler te passen. Coenders kopt de bal weg. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar draait met de bal, schiet en ... Vicente werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 6:0

81e minuut.
Toti met een sublieme pass. Fontes heeft problemen om de bal te vangen. Toti is nu in balbezit. Balcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 7:0

84e minuut.
Araújo rent richting de bal. Müür verovert de bal door een tackle van achteren. Müür speelt de bal door. Balcázar rent richting de bal. Balcázar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Cunha kopt de bal weg. Parnaíba bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnaíba passt de bal in één keer door. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür bereikt de bal nog maar net als eerste. Müür haalt uit met een fantastische trap. Vicente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Podre - Os Melhores de Todos 8:0

87e minuut.
Toti bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar is nu in balbezit. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Balcázar schiet op doel. Vicente bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Müür neemt de hoekschop. Klungelig pakt Chapecó de bal. Chapecó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Podre 18%, Os Melhores de Todos 82%.
SC Podre - Os Melhores de Todos 8:0